DSBM'de kullanılan gamlar/diziler

Merhabalar, DSBM tarzı müzikte o duygusallığı, depresifliği en iyi şekilde vermek için genelde hangi gamlar/diziler kullanılıyor beni aydınlatabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler 🙂

İlk defa dinledim. Melodik olarak güzel şarkılar var. Ama bütün DSBM gruplarına acilen kaliteli bir vokal mikrofonu ve en az bir dil konuşabilen vokal lazım. B'yi ortadan alıp başa koydum dinlerken. Zevkine saygı duydum fakat benlik değilmiş.
"Sweetchild" lakaplı ve avatarında Axl Rose fotosu olunca ben de biraz şaşırdım doğrusu🤣
Tabii uzun vadede böyle şeyler çok daha farklı yerlere evrilebilir, ancak vokal ile ilgilenen kişilerin her zaman çok iyi vokalleri dinlemesi çok önemli.
Sadece belli duygulara odaklanan bu tip müziklere bu anlamda daha temkinlik yaklaşmak lazım. Ve tabii depresif-melankolik bakış açısı da de hayata çok dar ve sağlıksız bir bakış açısı. Genç insanların bu konuda da dikkatli olması gerekiyor.

"Sweetchild" lakaplı ve avatarında Axl Rose fotosu olunca ben de biraz şaşırdım doğrusu🤣
Tabii uzun vadede böyle şeyler çok daha farklı yerlere evrilebilir, ancak vokal ile ilgilenen kişilerin her zaman çok iyi vokalleri dinlemesi çok önemli.
Sadece belli duygulara odaklanan bu tip müziklere bu anlamda daha temkinlik yaklaşmak lazım. Ve tabii depresif-melankolik bakış açısı da de hayata çok dar ve sağlıksız bir bakış açısı. Genç insanların bu konuda da dikkatli olması gerekiyor.
Elbette, axl rose zaten hâlâ ve tahminimce sonsuza kadar idolum. Ancak bazı ruh hallerinde cidden dsbm tarzı müzikler de iyi gelebiliyor. Özellikle enstrümantal olarak cidden kalbe dokunan melodiler var. Ancak elbette size de katılıyorum, her ruh haline farklı müzik fikri de çok heyecanlı! Ama elbette vokal konusundaki fikrinize de sonuna kadar katılıyorum. 🙂 Efsanelere sonsuza kadar saygı duyar ve benimserim. İkinizin yorumu için de çok teşekkür ederim 🙂

Geri