İstanbul Düzenli Çalışabilecek Müzik Grubu Arıyorum

İsmim Doğa Ece, 23 yaşındayım. Küçüklüğümden beri müziğe ilgim var. Ortaokulda klasik gitar eğitimi aldım. İleri düzey olmasa da orta düzeyde klasik ve akustik gitar çalabiliyorum. Bununla birlikte şan dersleri aldım. Üniversite zamanlarımda bol bol vokallik, solistlik yaptım. Sahne deneyimim var. Aynı zamanda seslendirme oyuncusuyum. İstanbul’da olan ve düzenli repertuar çalışmalarına katılabilecek gruba gönülden bağlı olacak müzisyenler arıyorum.

İsmim Doğa Ece, 23 yaşındayım. Küçüklüğümden beri müziğe ilgim var. Ortaokulda klasik gitar eğitimi aldım. İleri düzey olmasa da orta düzeyde klasik ve akustik gitar çalabiliyorum. Bununla birlikte şan dersleri aldım. Üniversite zamanlarımda bol bol vokallik, solistlik yaptım. Sahne deneyimim var. Aynı zamanda seslendirme oyuncusuyum. İstanbul’da olan ve düzenli repertuar çalışmalarına katılabilecek gruba gönülden bağlı olacak müzisyenler arıyorum.
Merhaba , iletişime geçebiliriz

Müzik grubu gibi değil de topluluk oluşturacak birilerini arıyorsun gibi anladım

Merhaba Doğa Ece, ben de yeni aşağıdaki ilanı açmıştım, ilgilenirsen konuşabiliriz:

Yarı profesyonel bir tenor saksafon icracısıyım, eski beyaz yaka çalışanım. Şimdilik salı ve perşembe akşamları Şiraz restoranda pop-blues-jazz çalıyorum. Bütün bir grup yerine kendi belirlediğim altyapıların (karaoke, piano cover vs.) üzerine çalıyorum.
Müzikal olarak iyi anlaşabilirsek ve müsaitlik de olursa amacım sahne sayısını haftada 4'e 5'e çıkarmak.

Bu arada prof müzisyenliğe yeni geçtiğim için tanınırlığım ve çevrem yok. Bu sebeple maddi gelirin çok olabileceği mekanlarda çalmaya henüz başlamadım. Yani tam profesyonel konservatuarlı bir vokal burdan tatmin olmaz sanırım. Yarı hobi yarı kazanç gibi olur derseniz haberinizi bekliyorum.

Çağlar Hüseyin Acar
(insta: @caglarkoo, tel: 0544 334 0800)

Merhaba!
Ben yiğit, 2-3 yıldır aktif sahne alan ve müzikle hayatını şekillendiren bir gitaristim. Yerli ve yabancı pop, rock, blues gibi türlerde deneyimim var. Gitar ve klavye çalabiliyorum, ayrıca biraz davul da çalabilirim, ancak sahne alırken gitarist olarak kendimi ifade ediyorum.

Kuşadası’nda her mekanda çaldım, İstanbul’da da Jolly Joker, Dorock ve thewall gibi isim yapmış mekanlarda performans sergiledim. Şu an İstanbul Avrupa Yakasında ikamet ediyorum, ancak Kadıköy’e kadar gelip gidebilirim.

Ne arıyorum?
Şu anda hem kendi albümüm üzerinde çalışıyor hem de aktif sahne alabileceğim, para kazanabileceğim bir grupta yer almak istiyorum. Sahne deneyimim ve profesyonel tutkumla katkı sağlayabileceğim bir grup arayışım var. Hem eğlenceli hem de ciddi bir projede yer almak istiyorum.

Ayrıca, çok çalışkan bir müzisyenim ve grupta zaman ayırmak konusunda hiç çekinmem. Sahneye çıkmak, pratik yapmak ve projeye katkı sağlamak için rahatça vakit ayırabilirim. Müzik benim için sadece bir iş değil, aynı zamanda büyük bir tutku!

İletişim: 05531865859
Instagram: yigit3rmis

instagram rya_.303 ulasabilirsin detay konuşuruz

Geri