EBMM Musicman Luke III

İkinci el temiz bir tane musicman Luke iii buldum ve almayı düşünüyorum fakat il disinda deneme şansım olmayacak deneyen varsa yorum yapabilir mi artisi eksisi nedir ve sap rahatligi çok onemli benim icin v shape diye geciyor sanırım daha önce hiç kullanmadım olayı nedir?
 
Olayı V şeklinde olması işte. Google'da guitar neck shapes diye aratırsan görseller sana yardımcı olur. V şekilli sapların ortası kalın, omuzları çıkıntısız olur. Burada birisi denedim çok rahattı veya hiç rahat değildi derse, bence sana yardımı dokunmaz. Çünkü bu tamamen kişisel bir şey.
Mesela esp/ltd sapı U şeklindedir. Yani omuzlu saplardır. Çoğu insan çok konforlu bulurken, bana hiç de rahat gelmez. Bahsettiğin model üst sınıf, butik bir gitar. Bu kadar pahalı bir gitarı denemeden almak bana pek mantıklı gelmedi.
 

Geri
Üst