Güç lambaları onlar sanıyorum, hemen üstlerindeki cam sigorta fuse atmadıysa ikisinin de bozulması ilginç olmuş. Ben olsam önce üstünde fuse yazılı şeyi çevirip bir cam sigortaya bakarım sağlam mı diye, çok çabuk etkilenen ufacık bişiydir siz de bilirsiniz eskiden her cihazın içine bunlardan koyarlardı.
Fuse Cam sigorta kararmıştı yenisi ile değiştirdim ama hiç bir değişiklik olmadı yine lambalar yanmıyor ve hiç ses yok.Güç lambaları onlar sanıyorum, hemen üstlerindeki cam sigorta fuse atmadıysa ikisinin de bozulması ilginç olmuş. Ben olsam önce üstünde fuse yazılı şeyi çevirip bir cam sigortaya bakarım sağlam mı diye, çok çabuk etkilenen ufacık bişiydir siz de bilirsiniz eskiden her cihazın içine bunlardan koyarlardı.
Deneme şansınız olursa daha iyi olur, dediğim gibi lambaların o hale gelmesi de pek hayra alamet değil ki kararmış cam sigorta bile görmemiş olabilirim daha önce. Devrede de ciddi bir sorun olabilir, bir tamircinin bakmasında fayda var.Fuse Cam sigorta kararmıştı yenisi ile değiştirdim ama hiç bir değişiklik olmadı yine lambalar yanmıyor ve hiç ses yok.
2 adet 6l6gc tüp alıp değiştirsem fayda eder mi bilmiyorum. Ya da deneme amaçlı forumdan elinde bu tüplerden olan varsa gönderebilirse çok minnettar olurum.
Hiç bilmiyorum Edirneyle sınırlı kalmayıp araştırmak lazım, illa kargoyla iş yapan bir tamirci vardır.Önerebileceğiniz birileri var mı?
Selahattin vardı bir zamanlar burada. En son Ankara da yaşıyordu. Hâlâ yaşıyor mu, ne yapıyor bilemiyorum. Sarı çizmeli Mehmet Ağa gibi oldu ama chatgpt vs belki ulaşabilirsiniz.Önerebileceğiniz birileri var mı?