Kolay gelsin, alıntı yaptığım kısmı biraz daha açıklayabilir misin?eimer demiş ki:... 3 (veya daha fazla) ton seçenekli gerçek mxr'a çok yakın bir pedal yapmayı başardım...
şu an siparişe hazır sayılırım isteyenlerle msnde konuşup istekleri doğrultusunda yardımcı olAcağımCACA demiş ki:eline sağlık takipçinim
eimer demiş ki:kayıt programım olmadığı için kaydı temiz yapamadım ama bi dinleyin daha temiz bir kayıt yapana kadar idare eder
http://www.hemenpaylas.com/download/357078/sound_sample_by_umut_ulas.wav.html
evet aynen öyle ses kartına bağladım 🙂. kutu meselesini halledip stüdyoda iyi bir kayıt yapacağımgtrheros demiş ki:Kayıttan değilde bunu sanki direkt ses kartına takıp çalmışsın gibi geldi bana çok hi-fi olmuş ses.
bu şirket sırrım 🙂 ama bittikten sonra çok bi kar payı almayacağım taş çatlasın %20 🙂keshMEkesh demiş ki:gayet güzel iler çıkarmışsın bence ama bu sololarda pek ii olmaz gibime geliyor tonu sanki ritm gitar tonuymuş gibi. neyse kolay gelsin buradan çalışmalarınızı bekliyorum. bi de bişi sorcam bu size emeğiniz dışında ne kadara mal oldu,maddi olarak yani?😀
evet ses amfiden çok iyi çıkıyor ben şahsen çok etkilendim en yakın zamanda kayıt geliyorshadow_x demiş ki:şuan için söylediin fiyatlar doğrultusunda benim düşüncem daha ne olsun😀 bende elektronikle uğraşıyorum ama bir türlü başlayamadımD: eğer ses amfiden düzgün bi şekil de çıkıosa bence çok ii. düzgün ses kayıtlarını bi an önceyollamalısın. açıkçası çok merak ediyorum. ses te sorun olursa eminim basit bi filtreleme dvresiyle onu da çözersin...