Elektrikli gitar için Bütçe dostu Kulaklık?

• Konuyu açan Konuyu açan DDay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bütçe dostu kulaklık

• Superlux 669

Oylar: 1 50.0%
  • Audio technica ath m20

Oylar: 1 50.0%
  • Roland RH5

Oylar: 0 0.0%
  • Behringer BH470

• Akg mk240 mk

• Toplam oy veren
    2

DDay

GökTengri
Merhaba arkadaşlar, prosesör veya amfimle kullanabileceğim uygun fiyatlı bir kulaklık arıyorum, muhtemelen 100 dolar veya daha az bandında. Elektrikli gitar için uygun olmalılar; yani bas ağırlıklı olmamalı, sesi olduğu gibi iletebilecek kadar nötr, yalın olmalılar. Tabii ki, fiyat aralığını da göz önünde bulundurarak.
Yine de düz ses verebilecek normal bir kulaklığın neden bu kadar pahalı olduğunu anlamakta zorlanıyorum gerçi... Neyse.

Aşağıdaki liste en sık önerilen seçenekleri gösteriyor. Kullananlardan geri bildirim bekliyorum. Teşekkürler.

superlux 669
Audio technica ath m20
Roland RH5
Behringer BH470 ❌ (Bass karakterli)
akg mk240 mk 2

Bh470: Gördüğünüz yerde kaçın, run for ur life's.

Uzun süre Roland RH5 kullandım. Flat ve doğal ses veriyor ama sadece o kadar bir büyüsü yok. Bir süredir de Audio-technica m40x test ediyorum. İkisi arasında fiyat farkı var ama ses farkı da var. Yani m40x baya iyi gitar çalarken şevki arttırıyor. M20x de iyi olabilir onu denemedim. 2. el temiz m40 veya m50 de düşünülebilir. m20'yi bilmiyorum ama m40'ın malzeme kalitesi ve tasarımı oldukça sağlam kolay kolay kırılmaz. Sadece pad kaplamaları dandik. Bu çoğu kulaklığın ortak sorunu, hepsi zamanla dökülüyor zaten yeni pad alınır ve yeni gibi olur. Bir arkadaşım satıyor bu arada ilgilenirsen yazabilirsin.

Bugün akg mk240 mk 2'yi denedim, dengeli bir yapıdaydı. Sanırım roland rh5 ile yakın karakterdeler çünkü bahsettiğiniz gibi bunda da bir büyüsü yoktu açıkçası. Lakin bh470 felaketinden sonra iyi geldi. 🙂
M40x denemeye çalışacağım o zaman.
Teşekkürler, ben yurtdışındayım ne yazık ki.

Bugün akg mk240 mk 2'yi denedim, dengeli bir yapıdaydı. Sanırım roland rh5 ile yakın karakterdeler çünkü bahsettiğiniz gibi bunda da bir büyüsü yoktu açıkçası. Lakin bh470 felaketinden sonra iyi geldi. 🙂
M40x denemeye çalışacağım o zaman.
Teşekkürler, ben yurtdışındayım ne yazık ki.
Yurtdışındaysanız bütçenizin yetmesi lazım. M40x'in fiyatları 100-110 dolar arası değişiyor. Tr'de 8 binden başlıyor. bu arada m20 ve 30'un ses ve malzeme kalitesinin 40'tan çok daha düşük olduğuna yönelik yorumlar da var.

Geri