Elektro gitar boyama

Merhaba bir elektro gitarım var. Siyah renginde ve rengini fotoğraftaki gibi yapmak vrya yaptırmak istiyorum. Yapan yer bilen varmı? Teşekkürler
1000086895.webp

1000087048.webp

Merhaba,
Ben bilmiyorum. Forumda bir kac yer onerilmisti. Biraz ararsan kolaylikla bulabilecegine eminim. Buyuk ihtimalle forumun uzun zamandir yazan kidemli kullanicilari guzel bir kac alternatif onerecektir ancak onden bir kac soru sormak istiyorum.

Headstockta renkli logo mu olacak?
Klavyedeki 3-5-7-9-12 vs. perdeleri gosteren inlayler de boyle mi olacak?

Not: Altinda AVE Guitars yazilmis. AVE'e sordun mu?

Merhaba,
Ben bilmiyorum. Forumda bir kac yer onerilmisti. Biraz ararsan kolaylikla bulabilecegine eminim. Buyuk ihtimalle forumun uzun zamandir yazan kidemli kullanicilari guzel bir kac alternatif onerecektir ancak onden bir kac soru sormak istiyorum.

Hocam inlayleri daha düşünmedim.
Merhaba,

Hocam şöyle inlayları şuanlık değiştirmeyeceğim. Önemli olan şuanlık boyası ben ave yapar sandım yapmıyormuş. Türkiyede aramadığım luthier kalmadı nasıl yapıldığını bilsem ben yaparım. Headstock evet orayıda renkli istiyorum logosu gitarın rengine göre değişecek tabi ama manyetikler vesaire hazır. Tek sıkıntı boya ve yapacak luthier. Fakat yok denecek kadar az yazmadığım yer kalmadı

Geri