Elektro gitar için amfi önerisi

EditKey

EditKey
arkadaşlar merhaba elektro gitara başlamak istiyorum gitarım var cort g2t ama amfim hala yok amfi için 6k bütçe ayırdım uzun ömürlü ve sağlam bir şey istiyorum birde 3.5mm jack girişli kulaklığım var hyperx cloud3 onuda amifye bağlayıp kullanmak istiyorum kafamda iki tane amfi var çok bilgim yok siz hangisini önerirsiniz ya da başka bir öneriniz var mı

Bu bütçeyle 0 olarak alabileceğiniz sizi uzun zaman götürecek bir amfi bulamayabilirsiniz size önerim en azından bir blackstar idcore amfi almanız 2. el olarak v3 serisi bakın v4 ile çok bir farkı yok 6000 civarına bulacağınızı düşünüyorum onun dışında attığınız 2 amfide pek iyi değil.

Bu bütçeyle 0 olarak alabileceğiniz sizi uzun zaman götürecek bir amfi bulamayabilirsiniz size önerim en azından bir blackstar idcore amfi almanız 2. el olarak v3 serisi bakın v4 ile çok bir farkı yok 6000 civarına bulacağınızı düşünüyorum onun dışında attığınız 2 amfide pek iyi değil.
idcore v3 baya beğendiğim bir amfi ama 2. el almayı çok düşünmüyorum yüksek ihtimalle bu ikisinden birini alıcam gibi ama kafam çok karışık :/

bide galiba idcore 10 v3 de kulaklık girişi yok gibi geldi bana tam bilmiyorum dediğim gibi kulaklık girişi ya da çıkışı olması benim için en önemli nokta

2. el almanız bu bütçe aralığında en iyisi olacaktır yada bütçe arttırın çünkü bu iki amfiyi alıcaksınız sonra içinden çıkan ossuruk seslerini duyunca keşke diyeceksiniz.
amfilerin incelemelerine baktım fender için onur art güzel ve başlangıç için iyi demişti. bir de tahminen yaza doğru çalışıp para biriktirip hemde gitarı çözersem çok daha kaliteli bir amfiye geçerim

idcore v3 baya beğendiğim bir amfi ama 2. el almayı çok düşünmüyorum yüksek ihtimalle bu ikisinden birini alıcam gibi ama kafam çok karışık :/

bide galiba idcore 10 v3 de kulaklık girişi yok gibi geldi bana tam bilmiyorum dediğim gibi kulaklık girişi ya da çıkışı olması benim için en önemli nokta
İd core serisinde daha ust bir seri olan id tvp serisinden bir amfi var elimde satiyorum, eger ilgileniyorsan ilan paylasabilirim piyasaya gore uyguna birakiyorum, uzun vadede rahatlikla goturecek bir amfi icind lamba modellemeleri mevcut

Dedigim gibi eger uzun omurlu bir sey ariyorsan id core serisi bir sure seni goturur fakat ilerde tonlari seni kesmemeye baslar, butceni zorlarsan her kurusuna hakkını verecek bir amfi, bu fiyata id corelar satiliyor, ihtiyacim olmadigi icin satiyorum durumu sorunsuz ve temiz
uzun ömürlüden vazgeçtim yukarda yazdığım gibi yazın çalışıp daha sağlamına o zaman geçerim gibi ama yinede ağustosa kadar idarelik bir şey olursa iyi olur ama yinede kaliteli olsun

Geri