Furkan1302 23 Ocak 2021 #1 Elektro gitar 7-8 ay kullanılmadığı için kapağında şişlik olmuş çalma da bi sıkıntı göremiyorum ama görünüş olarak kötü gözüküyor. İnternette kapak satan bir site bulamadım müzik marketler yapabilir mi ?
Elektro gitar 7-8 ay kullanılmadığı için kapağında şişlik olmuş çalma da bi sıkıntı göremiyorum ama görünüş olarak kötü gözüküyor. İnternette kapak satan bir site bulamadım müzik marketler yapabilir mi ?
Furkan1302 23 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 justaperfectday demiş ki: solomusic ankarada var. Ama gitarınız SX ise ölçüler uymayacaktır. Hepsini görmek için tıklayın... Gitarım cort g200
justaperfectday demiş ki: solomusic ankarada var. Ama gitarınız SX ise ölçüler uymayacaktır. Hepsini görmek için tıklayın... Gitarım cort g200
justaperfectday 23 Ocak 2021 #4 O gitara pickguard bulmaniz cok zor. Pickguardi cikarip el beceriniz varsa üzerine havlu koyarak ütü ile ısıtıp biraz düzeltmeyi deneyebilirsiniz .
O gitara pickguard bulmaniz cok zor. Pickguardi cikarip el beceriniz varsa üzerine havlu koyarak ütü ile ısıtıp biraz düzeltmeyi deneyebilirsiniz .
Furkan1302 23 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 justaperfectday demiş ki: O gitara pickguard bulmaniz cok zor. Pickguardi cikarip el beceriniz varsa üzerine havlu koyarak ütü ile ısıtıp biraz düzeltmeyi deneyebilirsiniz . Hepsini görmek için tıklayın... Müzik markete götüreceğim belki onlar yapabilir.
justaperfectday demiş ki: O gitara pickguard bulmaniz cok zor. Pickguardi cikarip el beceriniz varsa üzerine havlu koyarak ütü ile ısıtıp biraz düzeltmeyi deneyebilirsiniz . Hepsini görmek için tıklayın... Müzik markete götüreceğim belki onlar yapabilir.