Arkadaşlar selam.1300-1500 arası bi bütçem var elektro gitar için.ssh yada 2h 1s olması gerekiyor gitarımın.fakat bu tremolo floydrose olayını çözemiyorum.ve ssh sabit köprülü gitar yok bütçemde.tremolo alsam çok mu zorlanırım? yeni başlayacağım.
Floyd Rose'lu gitar alıp köprüyü sabitlettirmek ne kadar mantıklı olur peki? Ekstradan harcanan boşuna para...
Ben sadece kendi fikrimi belirttim. Kesin budur diye bir şey yok tabii ki. En son kararı verecek kişi başlığı açan arkadaş sonuçta. Şu an benim elimdeki üç gitarın üçü de sabit köprülü mesela. Biraz benim üşengeçliğimden biraz da tremolo ile hiç ama hiç işimin olmamasından kaynaklanıyor 🙂Benim profil fotomdaki HM Strat'ın köprüsü sabitlenmiş bi Kahler Spyder. Sabitlenmiş kilitli köprü candır, tel değiştirmedikçe akort istemez.
Floyd Rose'lu gitar alıp köprüyü sabitlettirmek ne kadar mantıklı olur peki? Ekstradan harcanan boşuna para...
Cort Elektro gitar fiyatı beğendiğim gitar bu.ssh olması avantaj benim için.fakat köprüsü bana sıkıntı yaratır mı sence2 türlü gitarda kullanılır, köprüyü sabitlettirebilirsin cüzi bir rakama. sen beğendiğin gitarı al yeterli.