Elektro gitar onerisi lazim

Yakin zamanda ilk elektro gitarimi almayi dusunuyorum daha once hic gitar bile calmadim biraz arastirma yaptim amfi olarak blackstar id core v3 u belirledim (bu fiyat bandinda daha iyi amfi varsa tavsiye edebilirsiniz) onun disinda gitar olarak sabit kopru almayi dusunuyorum ibanez rg ve esp nin mh ve m serilerinin tasarimlari icime sindi ama olay sadece tasarim ile bitmiyor.2 el piyasasindan bihaberim ki alsam zaten gitardan pek anlamadigim icin her sey saticiya bagli butcem birsz genis 20-30k bandinda saglam bir gitar almak istiyorum ve megadeth,iron maiden tonlari calmak istiyorum

Son düzenleme:
gitardan pek anlamadigim icin her sey saticiya bagli butcem birsz genis 20-30k bandinda saglam bir gitar almak istiyorum
bundan daha "sağlam" gitar bulursan 30k'ya getir ben senden alayım ... satıcı da iyidir kerata güvenilir

bundan daha "sağlam" gitar bulursan 30k'ya getir ben senden alayım ... satıcı da iyidir kerata güvenilir

Reis cok iyi fiyatta bizi asar ama baska bir sey sormak istiyorum biraz arastirinca yurt disinda ayni model gitarlar euro bazinda daha ucuza geliyo atiyorum orada 500 euro ise burada karsiligi 600 euro fiyata denk geliyor. Yakin zamanda bir tanidigim turkiyeye gelicek almanyada oradan alip kendisiyle beraber getirirken herhangi bir sey sorun olur mu

Gerçekten çok güzel bir gitarmış. Cillop gibi. Black turquoise burst. Yani Türk burst.

Reis cok iyi fiyatta bizi asar ama baska bir sey sormak istiyorum biraz arastirinca yurt disinda ayni model gitarlar euro bazinda daha ucuza geliyo atiyorum orada 500 euro ise burada karsiligi 600 euro fiyata denk geliyor. Yakin zamanda bir tanidigim turkiyeye gelicek almanyada oradan alip kendisiyle beraber getirirken herhangi bir sey sorun olur mu
Gülüyorum şöyle yorumlara hatta bayılıyorum ne yalan söyleyeyim. 30K ya kadar gitar arıyorum demişsiniz adam gitmiş 30K' lık gitar önermiş siz de ona beni aşar bu fiyat demişsiniz. 😂 Sonra yurtdışından öneri isteniyor. Valla tükeniyoruz genel olarak ama sorun bunun farkında olmamak. 🙂

Bundan iyisi Şamda kayısı.

Esp m serisi ile ilgileniyorsun...
20-30 bandında gitar arıyorsun...
30 luk gitar gösterildiğinde, 'reis beni aşar' diyorsun...
Akabinde yurtdışı olayına el atmaya çalışıyorsun...

Sahi sen ne istiyorsun?

Geri