Elektro gitar önerisi

Merhabalar arkadaşlar forumda yeniyim önerinize ihtiyacım var🤗
Yaklaşık 8 yıldır klasik akusitk gitar çalıyorum elektro gitara geçmek istiyorum rock blues tarzında çalmak istiyorum yavuz Çetin şarkıları gibi.
Fender standart alacaktım fakat yorumları çok kötü hangi gitarı alacağım konusunda kafam çok karışık konuya hakim arkaşlar öneride bulunabilirmi acaba 🤔

Bence her yoruma inanmamak lazım. Bu seviyede siz dinler, dener karar verirsiniz. Siz beğeniyorsanız bırakın yorumları kulağınıza hislerinize güvenin. Bu kadar sene gitar çalmışsınız ne istediğinizi, ne tarz tonlardan hoşlandığınızı bildiğinizi düşünüyorum. Ortamlarda atmosferik tarak metal türü seven ve sizin de onlardan biri olmanızı isteyecek iki humbuckerlı jilet görünümlü gitarlar tavsiye edeceklerdir, siz onlara uymayın.

Rock ve blues tarzı için Squier Affinity ve Classic Vibe serisinden ortalama iyi bir amfiyle çok lezzetli tonlar çıkarabilirsiniz. Fender konusunda tartışmalar olsa da ikinci el meksika yapımlarını da araştırmanızı öneririm. Ton ve demo konusunda youtube iyi bir kaynak olacaktır. Parayı ilk seferde tamamen gitara gömmek iyi olmayabilir bu yüzden Squier tavsiye ettim. Böylece güzel bir amfi bakma şansınız da olur.

amfi sorun değil gitar seçme işi kafamı karıştırıyor yurtdışından arkadaşım gelecek ona aldırtacağım o yüzden deneme fırsatım olmayacak Fender vintera 2 nasıl bir gitar bilginiz varmı 🤔

İstanbul ya da büyük bir şehirdeyseniz beğendiğiniz gitarları mağazalarda deneme şansınız olabilir. Vintera 2 ucuz olsun, fender olsun diyorsanız alınabilir. Emin olun, iyi bir manyetik değişimiyle çoğu gitarın sırf markasına bu paraları ödediğinizi anlarsınız. Para sizin diyor iyi akşamlar diliyorum.

Geri