J Juichi Juichi Dün 14:00 #1 Elektro gitara başlayacağım. Bütçem fazla yok 10k-13k arası. Pop, rock, blues gibi birçok türü çalmak istiyorum. Herhangi bir önerisi olan var mi?
Elektro gitara başlayacağım. Bütçem fazla yok 10k-13k arası. Pop, rock, blues gibi birçok türü çalmak istiyorum. Herhangi bir önerisi olan var mi?
Buckethead Nunchucks Buckethead Nunchucks Dün 14:18 #2 Benim ilk gitarım ibanez'di. Fiyat/performans olarak gayet başarılı modelleri var. Şu modellere bir bak istersen: IBANEZ GRX70QA-SB Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 IBANEZ GRX70QA-SB Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com Ibanez GRX70QA-TVT GRX Serisi Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Ibanez GRX70QA-TVT GRX Serisi Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com Ibanez GRX70QA-TKS Transparent Black Sunburst Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Ibanez GRX70QA-TKS Transparent Black Sunburst Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com
Benim ilk gitarım ibanez'di. Fiyat/performans olarak gayet başarılı modelleri var. Şu modellere bir bak istersen: IBANEZ GRX70QA-SB Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 IBANEZ GRX70QA-SB Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com Ibanez GRX70QA-TVT GRX Serisi Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Ibanez GRX70QA-TVT GRX Serisi Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com Ibanez GRX70QA-TKS Transparent Black Sunburst Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Ibanez GRX70QA-TKS Transparent Black Sunburst Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com