Merhaba dostlar, ben daha önce flüt dışında hiç enstrüman çalmadım ama elektro gitar çalmaya başlamak istiyorum. Bir sürü farklı elektro gitar türü var videolar izledim ama çok kafa karıştırıcı. Birkaç sorum var:
1- Elektro gitar için sadece amfi yeterli mi?
2- Humbucker manyetik ve single manyetik nedir?
3- Kaç humbuckerlı ve single manyetikli gitar almalıyım? (İzlediğim videolarda şunla bu çalınmaz bunla bu çalınmaz deniyor ne yapmalıyım?)
4- Nasıl bir amfi almalıyım? Bu MARSHALL MG10G 1x6.5'' 10W Combo Elektro Gitar Amfisi Fiyatı, Ãzellikleri | ZUHAL - Dünyanın En Ä°yi Müzik MaÄazası Tasarımı Ãdülü 2024 ve bu IBANEZ IBZ10GV2-U Elektro Gitar Amfisi Fiyatı, Ãzellikleri | ZUHAL - Dünyanın En Ä°yi Müzik MaÄazası Tasarımı Ãdülü 2024 güzel gibi sanırım ama birazcık pahalı gibi. Önerileriniz olursa sevinirim.
5- Gitarı ve amfiyi internetten mi almalıyım yoksa fiziksel bir mağazadan mı?
6- Gitar ve amfi aldığımda yardım olmadan (kurs vb.) internetten kendim öğrenebilir miyim? Mesela akor yapabilir miyim amfinin ayarlarını yapabilir miyim?
7- Tremolo kolunun olması bana bir zarar veya fayda sağlar mı?
8- Gitarda kullanılan malzemenin önemi nedir? Hangi malzemeye sahip gitar almalıyım?
Gitar ve amfi önerileriniz olursa sevinirim. Tercihen siyah ve aşağıda belirttiğim kasa şekline sahip gitar olursa çok sevinirim.
Ve dostlar aşağıdaki gitarlar nasıl yeni başlayan birisi için iyi midir?
Not: Metallica'nın tarzı hoşuma gidiyor.
Not: 2. el gitar istemiyorum.
Bunlarda hoşuma giden gitarlar:
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
1- Elektro gitar için sadece amfi yeterli mi?
2- Humbucker manyetik ve single manyetik nedir?
3- Kaç humbuckerlı ve single manyetikli gitar almalıyım? (İzlediğim videolarda şunla bu çalınmaz bunla bu çalınmaz deniyor ne yapmalıyım?)
4- Nasıl bir amfi almalıyım? Bu MARSHALL MG10G 1x6.5'' 10W Combo Elektro Gitar Amfisi Fiyatı, Ãzellikleri | ZUHAL - Dünyanın En Ä°yi Müzik MaÄazası Tasarımı Ãdülü 2024 ve bu IBANEZ IBZ10GV2-U Elektro Gitar Amfisi Fiyatı, Ãzellikleri | ZUHAL - Dünyanın En Ä°yi Müzik MaÄazası Tasarımı Ãdülü 2024 güzel gibi sanırım ama birazcık pahalı gibi. Önerileriniz olursa sevinirim.
5- Gitarı ve amfiyi internetten mi almalıyım yoksa fiziksel bir mağazadan mı?
6- Gitar ve amfi aldığımda yardım olmadan (kurs vb.) internetten kendim öğrenebilir miyim? Mesela akor yapabilir miyim amfinin ayarlarını yapabilir miyim?
7- Tremolo kolunun olması bana bir zarar veya fayda sağlar mı?
8- Gitarda kullanılan malzemenin önemi nedir? Hangi malzemeye sahip gitar almalıyım?
Gitar ve amfi önerileriniz olursa sevinirim. Tercihen siyah ve aşağıda belirttiğim kasa şekline sahip gitar olursa çok sevinirim.
Ve dostlar aşağıdaki gitarlar nasıl yeni başlayan birisi için iyi midir?
Not: Metallica'nın tarzı hoşuma gidiyor.
Not: 2. el gitar istemiyorum.
Bunlarda hoşuma giden gitarlar:
Jackson JS11 Dinky 2-Point Tremolo Amaranth Klavye Gloss Black Elektro Gitar Fiyatı, Ãzellikleri | ZUHAL - Dünyanın En Ä°yi Müzik MaÄazası Tasarımı Ãdülü 2024
Jackson JS11 Dinky 2-Point Tremolo Amaranth Klavye Gloss Black Elektro Gitar, JACKSON ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.

IBANEZ GRG121DX BKF GIO Serisi Siyah Flat Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IBANEZ GRG121DX BKF GIO Serisi Siyah Flat Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.

IBANEZ GRX20-BKN GIO RG Serisi Siyah Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IBANEZ GRX20-BKN GIO RG Serisi Siyah Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.

IBANEZ GRG131DX-BKF GRG Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IBANEZ GRG131DX-BKF GRG Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.

IBANEZ GRGR131EX-BKF GRGR Elektro Gitar Fiyatı, Ãzellikleri | ZUHAL - Dünyanın En Ä°yi Müzik MaÄazası Tasarımı Ãdülü 2024
IBANEZ GRGR131EX-BKF GRGR Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.