Hocam gitarın sıfır fiyatı 14 bin civarında mecburen bu gitar alınacaksa 2. ele yönelmek gerekecek. 2 elde yine bu gitara mı bakılmalı yoksa farklı gitarlar daha mı mantıklı olur?Donerin dst 400-600-700 serilerine bakın altı alınmaz hepsi çöp bizzat hepsini test etmiş biri olarak söylüyorum hatta bugün H-H versiyonlu modeli elime ulaştı 2 adet dst 700 sahibiyim düşünmeden bu fiyat bandında alınabilecek tek gitar
eğer çalışıyorsanız peşin fiyatına taksitli seçenekleri değerlendirmenizi tavsiye ederim daha mantıklı oluyor 2. ele yönelecekseniz İstanbul içi iyi ilanlar var gitarlar bir hevesle alınmış köşeye kaldırılmış onlara göz atabilirsin 2. elde donnerin piyasası durgun bulursanız değerlendirebilirsiniz sıfır alacaksanız şayet dst 700 serisini öneririmHocam gitarın sıfır fiyatı 14 bin civarında mecburen bu gitar alınacaksa 2. ele yönelmek gerekecek. 2 elde yine bu gitara mı bakılmalı yoksa farklı gitarlar daha mı mantıklı olur?
Hocam çok teşekkür ederim. Sıfır olarak dst 700 den daha ucuz şekilde yönelebileceğimiz bir model var mıdır acaba?eğer çalışıyorsanız peşin fiyatına taksitli seçenekleri değerlendirmenizi tavsiye ederim daha mantıklı oluyor 2. ele yönelecekseniz İstanbul içi iyi ilanlar var gitarlar bir hevesle alınmış köşeye kaldırılmış onlara göz atabilirsin 2. elde donnerin piyasası durgun bulursanız değerlendirebilirsiniz sıfır alacaksanız şayet dst 700 serisini öneririm
Hocam şu anda 2. El olarak 2 gitar buldum. Biri schetcher sgr C1 diğeri Yamaha pacifica 112j. Benzer durumlarda olduğunu düşünürsek siz hangisini önerirsinizKablo ve ses kartı fena değil ama gitar için forumun %99'u sana ya bütçe arttırmanı ya da 2.elde bakmanı tavsiye edecektir.
2.elde temiz Yamaha Pasifica, Fender Squier vb HSS dizilimli modellere bakabilirsin.
Sıfırı şu an var mı bilmiyorum ama Cort kx5 öneririm, push pull coil tap özelliği var, hem metal hem de daha yumuşak tonlarda üzmez.
Hocam şu anda 2. El olarak 2 gitar buldum. Biri schetcher sgr C1 diğeri Yamaha pacifica 112j. Benzer durumlarda olduğunu düşünürsek sizler hangisini önerirsinizGitar biraz tatsız.
Yani bütçene göre bu iki gitarı dene hangisi senin için tatmin edici ise ona yönel derim. Bu iki gitarı da şahsen denemişliğim yok. Geniş bir tarz yelpazesinde çalacaksan Yamaha, ağırlıkla rock&metal ise Schecter derim.Hocam şu anda 2. El olarak 2 gitar buldum. Biri schetcher sgr C1 diğeri Yamaha pacifica 112j. Benzer durumlarda olduğunu düşünürsek siz hangisini önerirsiniz
Sgr serisi denemedim ama giriş serisi sanırım. Diğer gitar yani yamaha da strat. İkisi bayağı farklı gitarlar. Strat tonlarını seviyorsan zaten yamaha'yı alman daha mantıklı. Gerçi o yamaha ne kadar strat tonu verir orasını çok kestiremiyorum ama, kullanan arkadaşlar kesin yorumlamıştır. Biraz araştırırsan bulabilirsin.Hocam şu anda 2. El olarak 2 gitar buldum. Biri schetcher sgr C1 diğeri Yamaha pacifica 112j. Benzer durumlarda olduğunu düşünürsek sizler hangisini önerirsiniz
Teşekkür ederim hocam. Yamaha' yı satın aldımSgr serisi denemedim ama giriş serisi sanırım. Diğer gitar yani yamaha da strat. İkisi bayağı farklı gitarlar. Strat tonlarını seviyorsan zaten yamaha'yı alman daha mantıklı. Gerçi o yamaha ne kadar strat tonu verir orasını çok kestiremiyorum ama, kullanan arkadaşlar kesin yorumlamıştır. Biraz araştırırsan bulabilirsin.
Eğer metal odaklıysan daha sıkı, tok tonlar için Schecter doğru tercih olur.
Ha bana kalsa ikisini de almam, biraz daha para biriktirip daha iyi birşeyler alırım. Ama strat tonunu seviyorsan ve yamaha da strat tonu verebilen bir gitarsa belki o denenebilir. Metal çalacaksan biraz daha para biriktirip daha orta seviye bir alet bak derim.
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan 😊Teşekkür ederim hocam. Yamaha' yı satın aldım
Teşekkür ederim hocam. Gitarın durumu hakkında şu konuma bakarsanız memnun olurum.Başlangıç için güzel bir gitar daha önceden kullanmıştım seni üzeceğini düşünmüyorum hayırlı olsun tekrardan