Elektro Gitar'a yeni başlayacağım gitar ve amfi konusunda tavsiye verebilir misiniz

Merhabalar elektro gitar'a yeni başlayacağım 20k bütçem var hangi amfi ve gitarı alabilirim tavsiye verebilir misiniz metal müzikler ile ilgileniyorum

Gitar çok fazla başlık var, karıştır forumu biraz..
Amfi için de var ... biri benden:

Gitar çok fazla başlık var, karıştır forumu biraz..
Amfi için de var ... biri benden:

Merhabalar öncelikle değerli tecrübelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşıp bilgilendirdiğiniz ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim amfi konusunda Blackstar ID core v3 20 watt almaya karar verdim elektro gitar konusunda Yamaha pacifica alıcam size son bir sorum da olucaktı burda çevremde bazı müzik mağazaları var herşey dahil 9500Tl civarı amfili elektro gitar satıyorlar bunlar hakkında yorumunuz nedir sıfırdan başlıycak birisi bunları alırsa nasıl olur alcağımdan değil bilmediğim için soruyorum yanıtlarsanız çok sevinirim

mağazada veya internette her şey dahil mantığı ile harmanlanmış hiçbir şeyi almadım, alınmasını da tavsiye etmem... ama 9500 TL var ve 1 TL daha yoksa ve illa alacaksan o zaman bu soru anlamsız kalır ne diyeyim 🙂
Günaydın hayırlı sabahlar dilerim ben bu elektro gitarları buldum ESP LTD MH-10 KIT Elektro Gitar

Sizce bunlar nasıl bana 17000TL yi geçmiycek sabit köprülü başlangıç için elektro gitarlar önerebilir misiniz

Günaydın hayırlı sabahlar dilerim ben bu elektro gitarları buldum ESP LTD MH-10 KIT Elektro Gitar

Sizce bunlar nasıl bana 17000TL yi geçmiycek sabit köprülü başlangıç için elektro gitarlar önerebilir misiniz
Bütçe sınırlıysa,ikinci elde bakmanızı öneririm.Genel olarak dikkatli bakılarak alındığında giriş seviyesi sabit köprülü gitarlar da uzun vadede benzer kalitedeki floyd rose barındıran gitarlardan daha az sıkıntı çıkarır muhtemelen.Ya da İstanbul'da yaşıyorsanız Senkop'a gidip sizin bütçenize yakın Sire s3'e bakabilirsiniz.Sabit köprü değil ama vintage tipte köprüsü olduğundan fazla yormaz.Ayrıca attığınız örneklere kıyasen ağaç ve aksam kalitesi çok daha üst düzey diyebilirim,belki fretleri bir tesviye gerektirebilir.

Geri