Acemi 9 Ekim 2017 #1 Gitarımın freti akor basarken telden hasar görmüş herhangi bir cızırtı yok ama fret değiştirmem mümkünmü
Gitarımın freti akor basarken telden hasar görmüş herhangi bir cızırtı yok ama fret değiştirmem mümkünmü
Acemi 9 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 petruccist demiş ki: O ne abi öyle? Telden hasar görmek ne demek? Resim bekliyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Şöyle kardeşim telden hasar görmüş derken en altaki telin üst eşiğe en yakın olan fret okor basarken ezilmiş
petruccist demiş ki: O ne abi öyle? Telden hasar görmek ne demek? Resim bekliyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Şöyle kardeşim telden hasar görmüş derken en altaki telin üst eşiğe en yakın olan fret okor basarken ezilmiş
petruccist 9 Ekim 2017 #4 Acemi demiş ki: Şöyle kardeşim telden hasar görmüş derken en altaki telin üst eşiğe en yakın olan fret okor basarken ezilmiş Hepsini görmek için tıklayın... İyi niyetlisin biliyorum ancak ben senden 7 yaş büyüğüm; biraz daha dikkat. 🙂 Perdede çalım ve ses olarak sıkıntı yoksa değiştirmene gerek yok. Zaten tesfiye tümden olur, parça parça olmaz. O akoru basana da selam olsun.
Acemi demiş ki: Şöyle kardeşim telden hasar görmüş derken en altaki telin üst eşiğe en yakın olan fret okor basarken ezilmiş Hepsini görmek için tıklayın... İyi niyetlisin biliyorum ancak ben senden 7 yaş büyüğüm; biraz daha dikkat. 🙂 Perdede çalım ve ses olarak sıkıntı yoksa değiştirmene gerek yok. Zaten tesfiye tümden olur, parça parça olmaz. O akoru basana da selam olsun.
Acemi 9 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 petruccist demiş ki: İyi niyetlisin biliyorum ancak ben senden 7 yaş büyüğüm; biraz daha dikkat. 🙂 Perdede çalım ve ses olarak sıkıntı yoksa değiştirmene gerek yok. Zaten tesfiye tümden olur, parça parça olmaz. O akoru basana da selam olsun. Hepsini görmek için tıklayın... Kusura bakma senin 7 yaş küçük olana abi demenle aynı sebepten yaşını görmedim kimseye istemediği şekilde hitap etmem Akor basan bendim aleyküm selam
petruccist demiş ki: İyi niyetlisin biliyorum ancak ben senden 7 yaş büyüğüm; biraz daha dikkat. 🙂 Perdede çalım ve ses olarak sıkıntı yoksa değiştirmene gerek yok. Zaten tesfiye tümden olur, parça parça olmaz. O akoru basana da selam olsun. Hepsini görmek için tıklayın... Kusura bakma senin 7 yaş küçük olana abi demenle aynı sebepten yaşını görmedim kimseye istemediği şekilde hitap etmem Akor basan bendim aleyküm selam
Acemi 9 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 petruccist demiş ki: İyi niyetlisin biliyorum ancak ben senden 7 yaş büyüğüm; biraz daha dikkat. 🙂 Perdede çalım ve ses olarak sıkıntı yoksa değiştirmene gerek yok. Zaten tesfiye tümden olur, parça parça olmaz. O akoru basana da selam olsun. Hepsini görmek için tıklayın... Yardım için teşekürler
petruccist demiş ki: İyi niyetlisin biliyorum ancak ben senden 7 yaş büyüğüm; biraz daha dikkat. 🙂 Perdede çalım ve ses olarak sıkıntı yoksa değiştirmene gerek yok. Zaten tesfiye tümden olur, parça parça olmaz. O akoru basana da selam olsun. Hepsini görmek için tıklayın... Yardım için teşekürler