Elektrogitar başlangıç ekipmanları.

Saykodual

Saykodual
Merhabalar, Elektro gitara yıllardır merakım var, 2013-2014 yıllarında SX marka strat bir elektro gitar almıştım. Yanında SX in bir amfisi vardı fakat modellerini hiç hatırlayamıyorum, ortam imkan müsait olmayınca çok fazla ilgilenemedim ve sattım. Şimdi herşey müsaitken tekrar başlayayım diyorum. Gitar marka model ve amfi önerisi için açtım konuyu. İbanez GRG131DX-BKF modeli çok hoşuma gitti. Başlangıç seviyesinde sanırım her stile gider. Amfi olarak ne almalıyım (almalımıyım belki ses kartı PC işimi görür bilemiyorum) veya gitar olarak farklı bir modelmi önerirsiniz ?

Ben bu fiyat bandında donnerin serisine rakip olacak bir gitar göremiyorum kalite bakımından donnerin dst 400-600-700 serisinin rakibi yok kağıt üstünde bu belli oluyor zaten sırf bilindik marka ve reklam yüzü olarak kullanılan squier Ibanez vb markalara yöneliyor insanlar araştırma yapmadan donnerin alt modelleride baya kötü ama dst 700 serisi yurt dışında 600 dolar iken burada baya uyguna satılıyor bir göz atmanızı tavsiye ederim

Ben bu fiyat bandında donnerin serisine rakip olacak bir gitar göremiyorum kalite bakımından donnerin dst 400-600-700 serisinin rakibi yok kağıt üstünde bu belli oluyor zaten sırf bilindik marka ve reklam yüzü olarak kullanılan squier Ibanez vb markalara yöneliyor insanlar araştırma yapmadan donnerin alt modelleride baya kötü ama dst 700 serisi yurt dışında 600 dolar iken burada baya uyguna satılıyor bir göz atmanızı tavsiye ederim
Hocam evet ilginç bir şekilde 14K küsürlere satılıyor. Fakat tremololu değilde sabit köprülü bir ürün arıyorum. Aklımı çok çeldi ama donner şimdi inceleme videolarına bakacağım. Teşekkür ederim tavsiye için 🙂

Geri