HulkEkmek demiş ki:
...
-Bir marka hakkında genel başlıklar açıp o markanın ürünlerini tartışabilirsiniz
Örnek: Charvel / Jackson Başlığı
-Ayrıca bir markanın çok fazla çeşidi olan modelleriyle ilgili genel başlıklar da açabilirsiniz
Örnek: Digitech GNX serisi processorlar hakkında
.....
Bahsettiğin olay bu başlığa uymuyor. Söylediklerini bu başlığı baz alarak yorumlarsak şöyle birşeyler olmalıydı.
Epiphone/Gibson Başlığı ya da
Epiphone Les Paul Başlığı
Neden kurallara aykırı gördüğüme gelince. Yeni üye olduğum dönemlerde alacağım gitar modeli için bir başlık açmıştım. Kullanan deneyen arkadaşların yorumlarını almak istemiştim.
Bknz :
http://www.turkrock.com/ftopic84788.html
Başlıktada belirtildiği gib,
Kişisel sorularımızı sabit başlıklarda soruyoruz uyarısı aldım ve başlık kilitlendi. Sonuç olarak bende, bu tarz sorular için, sabit olan başlıkların kullanılacağını öğrendim.
jimi_rodriguez isimli üyenin
jimi_rodriguez demiş ki:
arkadaşlar bu iki gitar arasındaki farklar tam olarak nelerdir? zira bir customun sıfırı 1.800 lira gibi. standard ise 1.100 lira filandı sanırım. onun yerine biraz daha eklenir ve ikinci el bir gibson les paul standard alınır. epiphone standard ve customun da ikinci el fiyatları çok farklı değil. ama farkları nelerdir bunların?
yazısını okuyuncada, bende uyanan izlenimler şu;
Kullanan, deneyen, bilen arkadaşlar yorum yapsın, yardımcı olsun lütfen. (çok şükür üniversite mezunuyum ve okuduğumu doğru yorumlayabiliyorum)
Benimde başıma gelen olayın aynısı olan bu durumda, arkadaşı daha çabuk bilgi alabileceği bir yere yönlendirdim. GAYET DÜZGÜN BİR DİLLE.
Benzer bi dünya başlık varken neden bu başlığa böyle birşey yazdım. Cevabı, benzer diğer başlıklardaki üyeler, almış başını gidiyor, Türk Rock yapıcam diyor Emg li gitarları soruyor. Yani ne istediğini bilmiyor henüz. Ama jimi_rodriguez gayet makul bir biçimde cevap istiyordu sorusuna. Yardımcı olmak istedim.
HulkEkmek demiş ki:
Adam haklı delirmekte , söver bile.
Konusuna gelince.
Hayır burda kimse kimseye sövemez. Böyle bir hak yok. Forum ortamı olduğunu unutup, gelen mesajlara sinirlenip, sövecek kadar iradesiz ise kişi, üye olup yazmayacak buraya. Bu kadar açık ve basit bu."
"Bir anlık sinirle olur öyle şeyler" diyorsanız eğer, ordada yanılıyorsunuz. Olay iradede biter. Ben yaklaşık iki yıldır psikolojik tedavi görüp, xanax isimli hapı kullanıyorum. Bi araştırın bakalım bu hapı kimler, sinirleri ne düzeyde olan insanlar kullanıyor..
Ben bu durumdayken bile burda insanlara saygısızlık yapmıyorsam klavye başından, Kimse yapamaz efendim.. Yok böyle bi mantık..