Epiphone Tribüte 1960

Sonunda les paul kasa gitarımı alabildim.Sıra da egzersizler ve gelişmek kaldı.Önerilerinize açığım.Çalışabileceğim kanal ya da sayfalar var mıdır ?
(Gitar az kullanılmış 4 yıl önce do re den alınmış 47 bine anlaştık)
1000185652.webp

Hayırlı olsun. Zaman zaman 1000 dolar seviyesinde studio'lar düşebiliyor, ancak bunun için ilanları sıkı takip etmek ve sabırlı olmak lazım. Epiphone için bu fiyat bence de biraz yüksek, ama gitar çok temiz görünüyor. Temiz bir gitar için biraz fazla ödemek göze alınabilir. 1960 tribute plus'ta gibson 57 manyetikler var bu bir artı. Gibson'a en yakın soundu veren ve sustainde Gibson ile yarışan bir model olduğu ile ilgili youtube'da inceleme izlemiştim. Bu modeli ben de kısa süre kullandım, Sap profili Gibson 50's gibi kalın değil, rahat bir kalvyesi var. Benim açımdan tek olumsuz yanı biraz ağır olmasıydı.

Hayırlı olsun. Zaman zaman 1000 dolar seviyesinde studio'lar düşebiliyor, ancak bunun için ilanları sıkı takip etmek ve sabırlı olmak lazım. Epiphone için bu fiyat bence de biraz yüksek, ama gitar çok temiz görünüyor. Temiz bir gitar için biraz fazla ödemek göze alınabilir. 1960 tribute plus'ta gibson 57 manyetikler var bu bir artı. Gibson'a en yakın soundu veren ve sustainde Gibson ile yarışan bir model olduğu ile ilgili youtube'da inceleme izlemiştim. Bu modeli ben de kısa süre kullandım, Sap profili Gibson 50's gibi kalın değil, rahat bir kalvyesi var. Benim açımdan tek olumsuz yanı biraz ağır olmasıydı.
Epiphone standart modeller ya da bazı custom modeller de yaklaşık bu fiyatlarda ilandaydı.Epiphone bu gitarda sanırım biraz özen göstermiş diye duyduğum için normal karşıladım.Bir de hardcase dahil olması da cezbetmişti.Hardcase temiz durumda ve ortalama 7k etse gitar 40k ya denk geliyor diye kendimce bir hesap yapmıstım.Belki de yanlış hesap yapma yöntemidir 😂Ayrıca ilanlara çok uzak yerde yaşadığım için gidip incelemem çok zordu.Bu abimiz sağ olsun tanıdığına vermişti gitar bulunduğum şehire geldi.İnceleyip öyle parasını atmıştım.Bazı gibson studiolar vardı 55 60 bin de ilanda duruyordu ama 14 yaşında olmaları ve bu konuda deneyimim olmaması da beni çekindirdi açıkcası..
Gidip gelmem de +5 bin tl tuttuğunu düşünürsek bana yine ortalama 60 bin tl buluyor gibi 🙂

Geri