- Şehir
- Gaziantep
- Takasa
- Kapalı
- Fiyat
- 100000
- Para Birimi
- TL
Arkadaşlar elimde böyle bir gitar var. Reverb'e baktım ve Sahibinden sitesinde emsali olmadığı için ortalama böyle bir fiyat yazdım. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizin de fikrinizi almak istedim.
Öncelikle elindeki renk limitli üretilmiş ve nadir bulunan bir renk değil, sık sık ilana düşen bir model.Satamazsın o fiyata gibi bir yorum yerine "Piyasası şudur, şu fiyata koyarsan daha rahat satılır." gibi yapıcı bir yorum yaparsanız daha çok memnun olurum.
Sizinkisi biraz "Nenemin testisleri olsaydı dedem olurdu." durumu olmuş 😀Öncelikle elindeki renk limitli üretilmiş ve nadir bulunan bir renk değil, sık sık ilana düşen bir model.
İkincisi; mesela bu haftasonu avrupaya gitme fırsatım olsa, aşağıdaki gitarı vergi indirimiyle beraber 2500 euro civarı bir fiyata alabilirim.
Şayet avrupaya gitme imkanım yok ise ne yapabilirim...Cangöz'e giderim ve aşağıdaki gitarı peşin pazarlığıyla birlikte 140 bin civarı bir fiyata alabilirim.![]()
ESP E-II Eclipse DB VB
Electric Guitar Body: Mahogany, Top: Maple, Set-in neck: Mahogany, Fretboard: Ebony, Radius: 305 mm, Nut width: 42 mm, Scale: 628 mm, 22 XJ stainless steel frets, Pickups: 2 Active EMG 60 (neck) / 81 (bridge) humbuckers, 2 Volume control and 1 tone...www.thomannmusic.com
![]()
ESP E-II Eclipse Quilted Maple Tiger Eye Sunburst Elektro Gitar - Cangöz Müzik
ESP E-II Eclipse Quilted Maple Tiger Eye Sunburst Elektro Gitar,fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Cangöz Müzik'de.cangozmuzik.com.tr
Şunu da son olarak ekleyim, sarı sitede bolca ESP ilanına sahip olan birkaç satıcının fiyatlarını hiç mi hiç baz alma. O ilanlar asırlardır duruyor.
Bu kadar açıklamadan sonra çıkarımın buysa benden bu kadar...Sizinkisi biraz "Nenemin testisleri olsaydı dedem olurdu." durumu olmuş 😀
Hocam ürünün detayları her yerde bulunuyor zaten. Ben onu kopyala yapıştır yaparak iyice de uzatabilirdim. Bu ürünle ilgilenen kişi zaten araştırmasını yapmış, detaylara hakimdir.Eski esp horizonla beraber bayıldığım aletlerden bir tanesi, maşallah diyelim.
Gitar nasıl elinize geçti bilmiyorum ama mutlaka tam hakim olun detaylara. Bu tip pahalı alışverişlerde müşteri detaylı bilgi ister ve çekici gelir. Tam hakim değilsiniz vibe ı aldım ilanı okuyunca, kısacık zaten açıklama.
Aslında 100k fena fiyat değil ama bu piyasada pek mümkün değil tok satıcı değilseniz. Ben mesela hakkaten bayıldığım bir alet olmasına rağmen 3 haneli rakamları vermem. Onun yerine gibson standardları tercih ederim çünkü daha hareketli bir piyasası var.
2. el piyasası durgun epeydir ama belli olmuyor, düşük ihtimal de olsa hastası gelir alır gider.
Tabi sen de haklısın da şöyle izah edeyim.Hocam ürünün detayları her yerde bulunuyor zaten. Ben onu kopyala yapıştır yaparak iyice de uzatabilirdim. Bu ürünle ilgilenen kişi zaten araştırmasını yapmış, detaylara hakimdir.
Adam reverb.com'da aynı ürünü satıyor. "Selling my excellent condition (a nick or two), beuatifully playing ESP Eclipse from 2008. Includes ESP case." yazıyor geçiyor.
100k ve üstü fiyatlara ESP alacak insanların çoğu yurtdışına da gidip gelebiliyor... kah turistik kah iş sebebiyle. 2 hafta önce oradaydım ve thomann'dan neredeyse TR'nin tam 2/3 fiyatına üst sınıf bir gitar aldım geldim. Yani fiyat koyarken potansiyel alıcı kitlem kimdir nedir diye de düşünmek lazım. Thomann'a gidemese de 17 yıllık gitara 100 yerine sıfırına 140 veririm demeleri de yüksek ihtimal bu tip alıcının. ... demek istemiş @cliffalianSizinkisi biraz "Nenemin testisleri olsaydı dedem olurdu." durumu olmuş 😀
Bir önceki sahibinden nakit karşılığı satın aldım hocam, nasıl geçecek başka? 🙂Tabi sen de haklısın da şöyle izah edeyim.
Elindeki gitar biraz kalburüstü. Yani elinize kimden geçti bilmiyorum ama kimsede tesadüfen olacak bir gitar değil. Müşteri bilir zaten emg, esp vesaire.
Ben müşteri olsam satan kişinin daha fazla detay vermesini isterim. Hem güven verir hem de ikna edici olur. Boyası, belgeleri, case durumu, bakımları ve mümkünse nerede bakım yapıldığı, donanımları, varsa modlar, nerede çalındığı, mümkünse kimden alındığı vb gibi. Örneğin, ben şahsen bu tip bir gitarı benden daha iyi ve bilgili bir gitaristten almak isterim. Meblağ yüksek çünkü.
Hayırlı satışlar diliyorum.