esp ltd ec256 mı schecter sgr c1 mi jackson kelly js32 mi

daha cok metal/hard rock calıyorum.
goruntuye de onem veriyorum, 15-20b aralıgında ikinci el bi gitar almayı dusunuyorum.
su anlık bu uc model olabilir,
varsa onerdiginiz sahnede de kayıt yaparken de kullanabilecegim gitarlar yazarsanız cok sevinirim

Merhaba, schecter sgr serisi cok tavsiye edilmiyor diye biliyorum, soyledigin jackson modelinin kopru sistemi seni epey ugrastirabilir bu segmentteki floyd rose kopruler pek kaliteli olmuyor, 2.el alacagin icin de hic tavsiye etmem sahsen, ltd ec 256 guzel gitardir ama bence gereksiz pahali ilgi gören bir model olduğu icin.
Eger ilgini cekiyorsa epey temiz durumda ltd te 200 cherry modeli var elimde ltd ec 256 ile aynı manyetiklere sahip işçiliğini de epey begeniyorum artık üretimi de yok, ltd ec 1000 aldigim icin satiyorum, sahibinden ilani paylasabilirim talep edersen.

Merhaba, schecter sgr serisi cok tavsiye edilmiyor diye biliyorum, soyledigin jackson modelinin kopru sistemi seni epey ugrastirabilir bu segmentteki floyd rose kopruler pek kaliteli olmuyor, 2.el alacagin icin de hic tavsiye etmem sahsen, ltd ec 256 guzel gitardir ama bence gereksiz pahali ilgi gören bir model olduğu icin.
Eger ilgini cekiyorsa epey temiz durumda ltd te 200 cherry modeli var elimde ltd ec 256 ile aynı manyetiklere sahip işçiliğini de epey begeniyorum artık üretimi de yok, ltd ec 1000 aldigim icin satiyorum, sahibinden ilani paylasabilirim talep edersen.
selam
zaten bu fiyat aralıgında floyd rose gitarlarla ugrasmak istemiyorum dedigin gibi kalitesi dusuk oluyor o da is cıkarıyor, ilanı paylasabilir misin?

daha cok metal/hard rock calıyorum.
goruntuye de onem veriyorum, 15-20b aralıgında ikinci el bi gitar almayı dusunuyorum.
su anlık bu uc model olabilir,
varsa onerdiginiz sahnede de kayıt yaparken de kullanabilecegim gitarlar yazarsanız cok sevinirim
sanırım schecter omen extreme 6 alıyorum bu arada, zamanında denemistim guzel gitar. yine de ilana ve onerilerinize bakacagım, tesekkur ederimm

ben ankaradayım maalesef 🥲 ama muthis gitarmıs alıcısına simdiden hayırlı olsun
Kendi eclipse ve baska bir gitarimi istanbuldan kargolatarak aldim hocam 1 akustik ve 1 les paul gitarimi yine ayni sekil kargoyla yollayip sattim, iyi paketleme ve yurtici kargoyla sorun yasanmiyor, fazlasiyla temin edebilecegim patpat ve karton mevcut o konuda şüpheniz olmasin wp mesajlari ile bunu kanitlayabilirim tabi yine de karar sizin.

Geri