- Takasa
- Kapalı
- Fiyat
- 6500
- Para Birimi
- TL
FİYAT SADECE AMFİ İÇİNDİR. Arkadaşlar cümleten selamlar. şimdi benim evimde yıllardır kullanmadığım solo HomeStudio ekipmanlarım vardı ve artık bunları yerim olmadığı için elden çıkarmak istiyorum. uzun zamandır piyasayı takip etmediğimden ürünlerin fiyatlarıyla ilgili bir bilgim yok o yüzden üç aşşa beş yukarı ilanlarda vs gördüklerimle ortalama bir fiyat koymak niyetindeyim. Diğer ürünlerin fotoğraflarını peyderpey koyucam şimdilik bahsetmek gerekirse ; focusrite 2i2 ses kartı ,mackie referans monitörü ,yamaha elektro gitar , ableton push 2, Amacım piyasa yapmak değil ürünleri maksimum 1 -2 hafta içinde elden çıkarmak niyetindeyim. o yüzden ölü fiyat olmamak kaydıyla pazarlığa açığım.
GİTAR AMFİSİ
Ürünü kapanmamışken Unkapanı Müzikaletleri.comdan almıştım belki de 12-13 senedir evde köşede duruyordu. belirgin hiçbir deformasyon vuruk çizik vs. çalışmayan aksamı YOKTUR. zaten aktif kullanılmış bir ürün değildir. pazarlık vardır.
Extreme Amfi EX60WD
Çıkış sayısı:2
Giriş sayısı:2
Mevcut Kontrol Düğmeleri: Volume-Bass-Middle
Treble-Length-Depth-Select ON/OFF
220 Volt ile çalışır.
Ölçüler:39*18*33
TEKNİK ÖZELLİKLER
Güç Kaynağı : ~ 220VAC 50HZ
Çıkış gücü : 30 Watts RMS S
Empedans : 8 Ohms
Hoparlör : 8”
Sinyal/Gürültü Oranı : 70dB
Frekans Tepki Aralığı : 20HZ - 15KHZ
Ebatları : 410 x 210 x 345 (mm)
Ağırlığı : 10 KG

GİTAR AMFİSİ
Ürünü kapanmamışken Unkapanı Müzikaletleri.comdan almıştım belki de 12-13 senedir evde köşede duruyordu. belirgin hiçbir deformasyon vuruk çizik vs. çalışmayan aksamı YOKTUR. zaten aktif kullanılmış bir ürün değildir. pazarlık vardır.
Extreme Amfi EX60WD
Çıkış sayısı:2
Giriş sayısı:2
Mevcut Kontrol Düğmeleri: Volume-Bass-Middle
Treble-Length-Depth-Select ON/OFF
220 Volt ile çalışır.
Ölçüler:39*18*33
TEKNİK ÖZELLİKLER
Güç Kaynağı : ~ 220VAC 50HZ
Çıkış gücü : 30 Watts RMS S
Empedans : 8 Ohms
Hoparlör : 8”