Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam , ezdrummer 3 kullanarak elektro davul midi kayıt alıyorum ama zil susturmayı bir türlü yapamadım , yapabilen varsa destek olursa çok sevinirim
Ezdrummer 3 özelinde deneyimim yok ancak temelde tüm programlar için midi haritalarına girip "Choked" ya da "Mute Hit" ifadelerinin nelere karşılık geldiğine bakarak işe başlamak lazım.
Kimi programlarda midi klavye/elektronik davul üzerinden vuruşlar yaparak bu haritalar güncellenebiliyor. Eğer kullanılan davulda susturma eylemini algılayacak bir mekanizma varsa - bu genelde zilin altında, el ile tutunca tetiklenen bir piezo şeklinde oluyor - ilgili vuruşu bu alıcı ile tetiklenecek şekilde düzenlemek gerekiyor.
İnternetten EZDrummer 3 haritasının ekran görüntüsünü buldum. Her paketinde bu şekilde mi görünüyor bilmiyorum ancak ziller için kullanılan "Muted Hit" ifadesi bence aradığınız vuruş tipi.
Teşekkürler hocam deneyeceğim bunu bu arada midi mapping yapıyorum davulda choked özelliği var kendi modülünde problem yaşamıyorum , ama vurup tuttuğumda midi sinyali almıyor , manuel atamayı ddeneyeceğim sizin ilettiğiniz görselden