Fender FA-125CE

Fiyatına baktım, Zuhal'de 13,300 tl. Bu fiyata, misal, kullandıkları akustik sesini beğendiğim bir grup söyliyim, Cranberries'deki gibi akustik sesi alamazsın. Ayrıca şunu da ekleyeyim, canlı müziğe çıkmıyorsan, konser vermiyorsan, kendi kendine veya küçük bir alandaki insanlara çalacaksan, tam kasa normal akustik al. Kesik kasa da, elektrolardaki kontrol paneli de, gitarın sesine negatif etkir, kasanın yan duvarında delik var çünkü. Bende tam kasa Oscar Schmidt var, .013 tel taktığım zaman idare eder bir ses veriyor akor gitaristliğinde.

@Hakan Baysal İmzandaki yt hesabına tıklayınca, 5 yıl önce Hummingbird almayı düşünürken incelemelere bakarken izlediğim kişi olduğunu farkettim şimdi 🙂 Yerli olarak sadece sen vardın sanırım. Sonra görsel yanım ağır bastı ve Oscar Schmidt'te karar kılmıştım. Kafası kasa ile aynı renk (kafa-kasa aynı renk olması gibi bi takıntım var) olan beyaz akustik pek yok çünkü piyasada. Epi Hummingbird her zaman bulunur 🙂

@Hakan Baysal İmzandaki yt hesabına tıklayınca, 5 yıl önce Hummingbird almayı düşünürken incelemelere bakarken izlediğim kişi olduğunu farkettim şimdi 🙂 Yerli olarak sadece sen vardın sanırım. Sonra görsel yanım ağır bastı ve Oscar Schmidt'te karar kılmıştım. Kafası kasa ile aynı renk (kafa-kasa aynı renk olması gibi bi takıntım var) olan beyaz akustik pek yok çünkü piyasada. Epi Hummingbird her zaman bulunur 🙂
Zevkler ve renkler tartışılmaz derler 😊

Epiphone Hummingbird orta sınıf bi model ama bana yeten bir gitar. Tınısı çaldıkça kendine gelen gitarlardan ama farklı arayışlar için vedalaşabilirim orta gelecekte 😊

Geri