Satılık Fender Japan Hybrid II Stratocaster Limited Run Satin Sand Beige

Takasa
Kapalı
Fiyat
60000
Para Birimi
TL
Selam arkadaşlar

GİTAR SIFIRDIR. Sınırlı sayıda üretilmiş bir gitardır. Deneme esnasında ufak bir çizik oluşmuştur. Tamamen sıfırdır ve jelatinleri üzerindedir. Tam olarak modeli Fender Made in Japan Hybrid II Stratocaster Limited Run Satin Sand Beige.

Hardcase dahil fiyatı 63000 TL'dir.
IMG_0779.webp
IMG_0774.webp
IMG_0780.webp
IMG_0781.webp
IMG_0777.webp
IMG_0776.webp

Body MaterialAlderBody FinishSatin PolyurethaneBody ShapeStratocasterNeck MaterialMapleNeck FinishSatin PolyesterNeck MaterialMapleNeck ShapeModern "C"Scale Length25.5" (64.77 cm)Fingerboard MaterialRosewoodFingerboard Radius9.5" (241 mm)Number of Frets22Fret SizeNarrow TallNut MaterialBoneNut MaterialBoneNut Width1.650" (42 mm)Bridge PickupHybrid II Custom Voiced Single Coil StratocasterMiddle PickupHybrid II Custom Voiced Single Coil StratocasterNeck PickupHybrid II Custom Voiced Single Coil StratocasterControlsMaster Volume, Tone 1. (Neck Pickup), Tone 2. (Bridge/Middle Pickup)Switching5-Position Blade: Position 1. Bridge Pickup, Position 2. Bridge and Middle Pickup, Position 3. Middle Pickup, Position 4. Middle and Neck Pickup, Position 5. Neck PickupConfigurationSSS

Sıfırı 48k aslında
Dostum bence biraz ataştırmayı öğren sonra gel yorum yap. Sırf yazmak için yazma. İyi okumayı öğren bence.

Bak burda yurtdışı fiyatı👇

Burda ise Zuhal Müzik indirimli fiyatı. ( Aynısı Tr’de olmadığı için aynı model ama başka bir renk) 👇

Boş konuşma bence. 10 yıldan fazladır bu forumdayım ben. Bilen bilir. Sen kimsin beni dolandırıcılıkla suçlayacaksın. Haddini bil ve akıllı ol. Zuhal babanın değilse tabi ki kar koyup satacak. Aynı zamanda bende zarar etmeden satacağım. Hadi işine bak boşu boşuna doldurma buraları.

Boş konuşma bence. 10 yıldan fazladır bu forumdayım ben. Bilen bilir. Sen kimsin beni dolandırıcılıkla suçlayacaksın. Haddini bil ve akıllı ol. Zuhal babanın değilse tabi ki kar koyup satacak. Aynı zamanda bende zarar etmeden satacağım. Hadi işine bak boşu boşuna doldurma buraları.
dolandırıcı demedim değeri üstüne satıyon neyse zaten kimsede almaz bunu 2.eli sıfır fiyata ve sıfır fiyatının 20k üstünde afferim ha

Geri