Öncelikle merhabalar turkrock ailesi,
yakın zamanda uzun süre kullanabileceğim bi nebze özel ve zamanla değerlenecek gitar arayışına girdim, an itibariyle
FENDER LTD ED AM STD STRAT ROSE 3TS almayı düşünüyorum.
(gorselleri ekledim)
Kafamda bazı soru işaretleri var;
1- Limited Ed. ve kullanılan sap All Rosewood olduğu için anladığım kadarıyla el ile üretiliyor,
bu sebeple arkasında herhangi bir SN Kod mevcut değil herhangi bir işlem görüp görmediğini veyahutta orijinalliğini nasıl anlayabilirim?
(alacağım arkadaş sn kodlarını paylaştı fakat doğruluğundan emin değilim.)
2-All rosewood iyi bi sap tercihi mi?
(daha önce hiç rosewood kullanmadım maple tercihimdir, rosewood kullanmama sebebim iki parça yapmalarıdır fakat bu gitarda işler değişiyor.
3- Ürethan cila nasıldır, özellikleri nelerdir Nitro ile kıyaslanabilir mi?
(Bu gitarda kullanılan cila ürethan ve ben nitro cila tercih ediyorum “relic muhabbetinden dolayı”)
3-Ürethan cila da zamanla relic bi görünüm kazanabilir mi?

yakın zamanda uzun süre kullanabileceğim bi nebze özel ve zamanla değerlenecek gitar arayışına girdim, an itibariyle
FENDER LTD ED AM STD STRAT ROSE 3TS almayı düşünüyorum.
(gorselleri ekledim)
Kafamda bazı soru işaretleri var;
1- Limited Ed. ve kullanılan sap All Rosewood olduğu için anladığım kadarıyla el ile üretiliyor,
bu sebeple arkasında herhangi bir SN Kod mevcut değil herhangi bir işlem görüp görmediğini veyahutta orijinalliğini nasıl anlayabilirim?
(alacağım arkadaş sn kodlarını paylaştı fakat doğruluğundan emin değilim.)
2-All rosewood iyi bi sap tercihi mi?
(daha önce hiç rosewood kullanmadım maple tercihimdir, rosewood kullanmama sebebim iki parça yapmalarıdır fakat bu gitarda işler değişiyor.
3- Ürethan cila nasıldır, özellikleri nelerdir Nitro ile kıyaslanabilir mi?
(Bu gitarda kullanılan cila ürethan ve ben nitro cila tercih ediyorum “relic muhabbetinden dolayı”)
3-Ürethan cila da zamanla relic bi görünüm kazanabilir mi?