fender player vs scheceter nick johnston

Merhabalar hangisi daha tercih edilesi bilmiyorum tek başıma elektro gitar ile sahne yapmak istediğimden bu iki gitardan birini almak istiyorum lambalı amfi ve analog pedallar ile kullanacağım strat karakterini hangisiyle daha iyi alırım bu arada ikinci el olarak alıyorum

Kitli burgu, ağaç kalitesi, köprü(ayarlanabilir vidalı tremolo kolu), custom manyetikler, tusq üst eşik, daha hassas truss rod vs olarak özellikler ve parça anlamında nj daha iyi.
teşekkür ederim hocam bilgilerniz için
İkisinide kullandım schecter. Ama schecter daha modern tonlar ve özellikler. 🤟
aslında biraz daha vintage tonlarına hevesim var hocam gitarın karakterli bir soundu olsun istiyorum schecterde anladığım kadarıyla fender kadar vintage havası yok sanırım
fenderi alsam pişman olur muyum acaba

Schecter nick johnston güzel gitar. İşçilik klavye vs. Zaten klavyesi abanoz çok deli bi ağaç, yağ gibi kayar. Kısaca modern strat. Alsan üzmez.
Fenderi de ne beklediğini biliyorsan üzmez. Sapı sap profili radiusu klavye ağacı vs. Modern, virtüözite olaylarına gireceksen shecter.
Yok ben taş gibi soundla strat çalcam dersen fender.

Schecter nick johnston güzel gitar. İşçilik klavye vs. Zaten klavyesi abanoz çok deli bi ağaç, yağ gibi kayar. Kısaca modern strat. Alsan üzmez.
Fenderi de ne beklediğini biliyorsan üzmez. Sapı sap profili radiusu klavye ağacı vs. Modern, virtüözite olaylarına gireceksen shecter.
Yok ben taş gibi soundla strat çalcam dersen fender.
çok teşekkür ederim bilgileriniz için yıllardır çalan birisi değilim o yüzden bazen yanlış tercihlere yönelebiliyorum basit şeylerden dolayı fakat yazanların hepsi schecter diyosa vardır bir şey 🙂 schecter alıcam gibi bakalım

Geri