- Takasa
- Kapalı
- Fiyat
- 48000
- Para Birimi
- TL
Merhabalar,
İnanılmaz güzel hissiyatı olan bir gitardır. İstemeyerek de olsa elden çıkartmak durumundayım. Üzerinde nitroselüloz cila olduğu için yıllar geçtikte daha da relic hale geliyor. Köprü manyetiğinde dimarzio single humbucker bulunmaktadır. Tonlarını çok daha iyi hale getirdiğini düşünüyorum. Aynı zamanda çelik fret mevcuttur ve sapta/klavyede herhangi bir sorun bulunmamaktadır.
Özelliklerini aşağıdaki linkten görüntüleyebilirsiniz.
Forum için fiyatı bir miktar daha uygun tutuyorum.
www.gear4music.com
Şimdiden hayırlı olsun.

İnanılmaz güzel hissiyatı olan bir gitardır. İstemeyerek de olsa elden çıkartmak durumundayım. Üzerinde nitroselüloz cila olduğu için yıllar geçtikte daha da relic hale geliyor. Köprü manyetiğinde dimarzio single humbucker bulunmaktadır. Tonlarını çok daha iyi hale getirdiğini düşünüyorum. Aynı zamanda çelik fret mevcuttur ve sapta/klavyede herhangi bir sorun bulunmamaktadır.
Özelliklerini aşağıdaki linkten görüntüleyebilirsiniz.
Forum için fiyatı bir miktar daha uygun tutuyorum.
Fender Road Worn 60s Stratocaster, Olympic White at Gear4music
Fender Road Worn 60s Stratocaster, Olympic White at Gear4music
Road Worn '60s Stratocaster (MIM)
Road Worn ’60s Strat delivers that aged look and feel—built to look, sound and feel like it’s got more than just a few miles on it, designed with 1960s specs, including a nitrocellulose-lacquer finish, and supercharged with Tex-Mex pickups and 6105 frets.
www.fuzzfaced.net
Şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme: