Fiio FT1 mi BeyerDymanic DT770 Pro mu?

C0ntorium

C0ntorium
Merhabalar. Günlük kullanım için (film, youtube müzik, fps oyunları) kulaklık almayı düşünüyorum. Hali hazırda blackshark v2'nin ses kartlı modelini kullanıyorum.

Yeni bir kulaklık almaktaki amacım müzik dinleme zevkimi ciddi anlamda yükseltmek ve fps oyunlarında düşmanların yer yön bilgisini daha net duyabilmek.

Düne kadar "Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm" almayı düşünüyordum. Yanına da fazla bütçem olmadığı için "Behringer U-Phoria UM2 2 Kanal USB Ses Kartı" almayı düşünüyordum. Ancak biraz daha araştırdığımda Fiio FT1'in fps oyunlarında daha iyi olacağına dair yazılar okudum. Ses kalitesi olarak da Fiio FT1'in, DT770'e göre bassları daha iyi verdiğini okudum. Kısacası sizlerin de görüşlerini değerlendirmek için konuyu oluşturdum. Sizce benim kullanım amacıma hangisi daha uygun?

Merhabalar.

Şahsi kanaatim oyun için ayrı, diğer işler için ayrı bir kulaklık almanız yönünde. Ses kasma konusunda 7.1 olanları ve üzerinde mikrofon ile konuşabileceğiniz modelleri seçmeniz gerektiğini düşündüğümden dolayı böyle bir yola girdim. Şahsi olarak DT 770 Pro modelini müzik işlerinde kullanıyorum. Bunun yanında marka olarak çok sevmedem de

Bu modeli almıştım. Bu modeli 1 yıldır kullanıyorum oldukça memnunum ama buna yakın bir ürün de seçebilirsiniz.

Müzik için ayrı bir parantez açacak olursak Beyerdynamic bu işi iyi bir şekilde götürüyor. Fiio markasını çok fazla tanımıyorum ne yazık ki. Ona yorum yapamasam da ben olsaydım almazdım.

Üzerinde ses kartı olan kulaklık almaktansa PC için ses kartı almak daha mantıklı. Audient iD4'yi tavsiye ederim. Ona kablo ise istediğiniz kulaklığı bağlayabilirsiniz. Kulaklık olarak kendim audio technica ath m50xbt2 kullanıyorum. İster blutooth ile ister kablo ile kullanabiliriniz.

Merhabalar.

Şahsi kanaatim oyun için ayrı, diğer işler için ayrı bir kulaklık almanız yönünde. Ses kasma konusunda 7.1 olanları ve üzerinde mikrofon ile konuşabileceğiniz modelleri seçmeniz gerektiğini düşündüğümden dolayı böyle bir yola girdim. Şahsi olarak DT 770 Pro modelini müzik işlerinde kullanıyorum. Bunun yanında marka olarak çok sevmedem de

Bu modeli almıştım. Bu modeli 1 yıldır kullanıyorum oldukça memnunum ama buna yakın bir ürün de seçebilirsiniz.

Müzik için ayrı bir parantez açacak olursak Beyerdynamic bu işi iyi bir şekilde götürüyor. Fiio markasını çok fazla tanımıyorum ne yazık ki. Ona yorum yapamasam da ben olsaydım almazdım.
Zaten mikrofonlu bir gaming kulaklığa sahibim. Dolayısıyla bu modellere başvurma amacım daha yüksek sahne genişliği ve yer yön bilgisi tayini elde edebilmekti. Hem bunları sağlayacak hem de müzik zevkimi normal bir kullanıcı olarak yüksek noktalara taşıyacak kulaklık ararken bu iki modele denk geldim. Bu sebeple ikisi arasında kararsızlık yaşıyorum.

Yine bu fiyat bandında bu özelliklerde olan başka kulaklık önerileriniz varsa her türlü öneriye açığım. Teşekkür ederim.

Üzerinde ses kartı olan kulaklık almaktansa PC için ses kartı almak daha mantıklı. Audient iD4'yi tavsiye ederim. Ona kablo ise istediğiniz kulaklığı bağlayabilirsiniz. Kulaklık olarak kendim audio technica ath m50xbt2 kullanıyorum. İster blutooth ile ister kablo ile kullanabiliriniz.
Tam olarak anlayamadım. Bahsi geçen iki modelde de ses kartı bulunmuyor diye biliyorum. Bu yüzden özellikle Dt770 80ohm modeli için ses kartı yahut amfi öneriyorlar. Audient ID4 MKII bütçemi biraz aşıyor. FT1'i aldığım takdirde 32ohm olmasından dolayı ekstra bir ses kartına ihtiyacım olur mu? Anakartımın ses kartı (ALC887) yeterli olur mu ?

Zaten mikrofonlu bir gaming kulaklığa sahibim. Dolayısıyla bu modellere başvurma amacım daha yüksek sahne genişliği ve yer yön bilgisi tayini elde edebilmekti. Hem bunları sağlayacak hem de müzik zevkimi normal bir kullanıcı olarak yüksek noktalara taşıyacak kulaklık ararken bu iki modele denk geldim. Bu sebeple ikisi arasında kararsızlık yaşıyorum.

Yine bu fiyat bandında bu özelliklerde olan başka kulaklık önerileriniz varsa her türlü öneriye açığım. Teşekkür ederim.
Ben Beyerdynamic' ten memnunum öneririm hiç kulağı da yormuyor. Tek sorun bence kablosunun çıkmaması, o yüzden gözün gibi korumak zorundasın.

Geri