hangi sırayla yapayım hocam bir önemi var mıTam olarak öyle yapmak gerekiyor. Açmışken de ince ayar vidalarını orta noktaya getirmek lazım.
tamamdır hocam çok teşekkür ederim bu arada sadece ince mi telinin akordu gitti yine de üstteki işlemleri yapacağım değil mi tek tel için demek istedim yani 🙂Bir sırası yok, normal akord edin işte. 🙂
Çok büyük tuhaflıklar oluşmadıysa gayet düz bir işlem. Üst eşiği kilitledikten sonra teller az tizleşebilir onu da yine ince ayardan çözersiniz.
tamamdır hocam çok teşekkür ederim bu arada sadece ince mi telinin akordu gitti yine de üstteki işlemleri yapacağım değil mi tek tel için demek istedim yani 🙂
hocam denedim de şlmdi akortlar da bir sorun yok hallettim lakin üst iki tel biraz şıngır şıngır ötmeye başladı drop D kullanıyorum bu arada köprü vidalarıyla ilgili olabilir mi acaba la telinin vidası diğerlerine göre biraz daha yukarda duruyor gibi hisettim isterseniz video fotoğraf ses dosyası felan atabilirim 🙂Komple söküp bakın, floyd köprüde teller körle yatıp şaşı kalkma eğiliminde olacaktır.
nasıl oldu bilmiyorum ama kendi kendine geçti hocam tekrardan çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 😀İnce ayar vidalarından bahsediyorsanız onların sürekli aynı yükseklikte kalması mümkün değil zaten, o noktada sorun yok.
Seslerden pek bir şey anlamadım açıkçası, amfiden gelen sesi etkileyip etkilemediği önemli.