Focusrite gen 3 ses kartı kulaklık sorunu

merhabalar solo gen 3 ses kartı ve ekipmanları sahibiyim, kulaklık normalde çalışıyor ancak ses kartında aparattan mıdır nedir bir türlü çalışmıyor. mikrofonda sorun yok kayıt alıyor ama dinleyemiyorum kulaklık ses kartında iken sorun ucunda ki aparatta olabilir mi? mhz değeri değiştiğinde saliselik geliyor ve ses yine gidiyor. ne yapmalıyım?

merhabalar solo gen 3 ses kartı ve ekipmanları sahibiyim, kulaklık normalde çalışıyor ancak ses kartında aparattan mıdır nedir bir türlü çalışmıyor. mikrofonda sorun yok kayıt alıyor ama dinleyemiyorum kulaklık ses kartında iken sorun ucunda ki aparatta olabilir mi? mhz değeri değiştiğinde saliselik geliyor ve ses yine gidiyor. ne yapmalıyım?
Ucundaki aparatı çıkarıp kulaklığı bir telefonda, bilgisayarda falan deneyin. Kulaklık çalışıyorsa sorun aradaki aparattandır. Bu durumda kaliteli bir aparat almanız gerekir. O siyah plastik büyütücülerden kullanıyorsanız onlar sorun yaratabilir.

Ucundaki aparatı çıkarıp kulaklığı bir telefonda, bilgisayarda falan deneyin. Kulaklık çalışıyorsa sorun aradaki aparattandır. Bu durumda kaliteli bir aparat almanız gerekir. O siyah plastik büyütücülerden kullanıyorsanız onlar sorun yaratabilir.pcye bağladım çalışıyor zaten focusrite'ın o da kablosu da focus'un sanırım ama sanırım aparat sorun nereden temin edebilirim bunu
pcye bağladım çalışıyor zaten focusrite'ın o da kablosu da focus'un sanırım ama sanırım aparat sorun nereden temin edebilirim bunu

Geri