focusrıte scarlett gen 4 ve amplıtube 5 yardımınıza ıhtıyacım var

buyuk bır heyecanla focusrıte scarlett 4. gen ses kartını satın aldım bedava amfı sımulasyonlarına bakıyordum amplıtube 5 ucretsız kısmını ındırdım basta eh gelmıstı gece oldugu ıcın pek deneyemedım sonra dıger ucretsız amfı sımulasyonlarına bakarken

Ignite Emissary Bundle ısmınde bırsey gordum ve ındırdım daw programıyla actıgımda sesı tatmın etmeyen çamurlu bır sesı vardı sonra kendısını kapattım amplıtube 5 tekrar actım bırde ne goreyım ne pedal ne bırsey yokken gaın bıle olmayan amfı sımulasyonundan ıgnıte amfı sımulasyonundakı gıbı camurlu kırlı bır ses gelıyor yapay zekayla cozmeye calıstım o ıgnıte ıle ılgılı herseyı sılebıldıgım kadar sıldım fakat sorun hala gecmedı amplıtube 5 te amfının tusuna basıp amfıyı kapattıgımda bıle degısım olmuyor ses hala çamurlu ve hala ses gelıyor daha dune kadar uzun suredır calamamanın getırdıgı ozlemle yanıp tutusuyordum sımdı ıse tum hevesım kactı neredeyse moralım cok bozuldu son care buraya yazıyorum​

tesekkur ederım

sen yazmadığın için önce bi teyit edelim, focusrite driver ve ASIO indirip kurdunuz mu?
ses kartının üzerindeki gain en azından saat 12 yönü ve altında mı?
amplitube üzerinden ASIO seçimini yaptınız mı?
ses çıkışını ne ile yapıyorsunuz? referans monitör mü kulaklık mı referans kulaklık mı?

sen yazmadığın için önce bi teyit edelim, focusrite driver ve ASIO indirip kurdunuz mu?
ses kartının üzerindeki gain en azından saat 12 yönü ve altında mı?
amplitube üzerinden ASIO seçimini yaptınız mı?
ses çıkışını ne ile yapıyorsunuz? referans monitör mü kulaklık mı referans kulaklık mı?
ındırmem gereken tum drıverları ındırdım asıo kurdum ses kartı uzerınde gaını 0 da yapsam fullde yapsam ses aynı amplıtube uzerınden asıo secımı yaptım ses cıkısını ses kartına taktıgım kulaklıkla yapıyorum

Inst açık mı? Aynısını Reaperda Bias fx açınca yaşamıştım nasıl çözdüm inan hatırlamıyorum.
Başlata Focusrite Device Settings yazıp çıkanı aç, oradaki buffer ile Amplitube 5'in bufferını aynı yapmayı dene, belki jak kablosu tam oturmuyordur dibine kadar ittir.

Inst açık mı? Aynısını Reaperda Bias fx açınca yaşamıştım nasıl çözdüm inan hatırlamıyorum.
Başlata Focusrite Device Settings yazıp çıkanı aç, oradaki buffer ile Amplitube 5'in bufferını aynı yapmayı dene, belki jak kablosu tam oturmuyordur dibine kadar ittir.
ınst acık bende reaper da yasıyorum maalesef dedıgın ayarlamayı denıyecegım ama

Bu şekilde çözemezsiniz.
Yaptığınızın kısa bir videosunu çekin. Video ile anlatın. O esnada Ekranı görelim. Duyduğunuz sesi duyalım.

denedım bufferları aynı yaptım jackta saglam ama sonuc hala aynı

Geri