Benim bildiğim Godfather serisiyle bide vampir filmi vardı.Sahne kurguları renkler seçilen oyuncular senaryolar bu kadar profesyonel yönetmen çok az çıkar.Godfather 2 ile bence yeteneğinde tavan yaptı.
Gutemensch demiş ki:Benim bildiğim Godfather serisiyle bide vampir filmi vardı.Sahne kurguları renkler seçilen oyuncular senaryolar bu kadar profesyonel yönetmen çok az çıkar.Godfather 2 ile bence yeteneğinde tavan yaptı.
+1 sana Sophi Coppola nın oyunculuğu berbat derken bende Godfather III den bahsediyodumucantekmeler demiş ki:godfather ikilemesi ise (ucuncuyu filmden saymiyorum) hayatimin film(ler)i diyebilirim.
😆 o onun çırağı güsel yorum yapar ya niye öle diyosun Aylin bilmem neydi adıucantekmeler demiş ki:evet dracula'yi unutmusum.. onemli bir eser o da.
tekrar vurguluyorum ama, rumble fish'i bulursaniz seyredin. trt'de atilla dorsay'la igrenc bir kadinin sundugu bi program vermisti bu filmi, belki yine veriyodur.
Gutemensch demiş ki:Çektiği draculayı bir türlü izleyemedim.Tom Cruzun oynadığı dracula vardı bumuydu o?
nienturi demiş ki:Gary Oldman, ki en sevdiğim aktördür, bir bu filmi bir de immortal beloved filmi ile gözümde efsane olmuştur.
En karizma Dracula da (C.Lee ile beraber) Gary Olman'ın oynadığıdır bence.
Vampirlen Görüşmeyi ise izlemedim, okudum. Filmi nasıldır bilemiyorum. Ancak bir ara tüm kızların en sevdiği filmdi. Biret Pit var, To Kurüüz var 🙂
Ayrıca son zamanlarda bir çok erkeğin hayallerini süsleyen Kirsten Dunst da o filmde ufacık bir kız cocuğu haliylen görünmektedir.
nienturi demiş ki:Benim en sevdiğim Cappola filmi ise kesinlikle,zaten en sevdiğim filmlerin de başında olan, Bram Stokers DRACULA.
Tam bir baş yapıt. Hopkins'in VanHelsing rolü nefes kesici. Ayrıca baştan sona ünlüler geçidi denir ya, öyle bir şey🙂
Ayrıca ek eleman olarak Tom Waits katkısı hoş olmuş 😉
ucantekmeler demiş ki:evet dracula'yi unutmusum.. onemli bir eser o da.
tekrar vurguluyorum ama, rumble fish'i bulursaniz seyredin. trt'de atilla dorsay'la igrenc bir kadinin sundugu bi program vermisti bu filmi, belki yine veriyodur.