G System Ile Marshall Jvm410h Amp Switching

Selamlar, yakın zamanda jvm410h alma düşüncem var. Kafama takılan bir soru var, acaba jvm in footswitch çıkışını g systemin amp switch çıkışına bağlasam g system üzerinden amfinin kanallarını kontrol edebilirmiyim. Bu işlem jvm in midi bağlantılarıyla yapılabiliyor ancak g systemin midi outputu dolu, h9 ve m5 bağlı. Marshallın 5 switchli footswitchi ile mono kablo bağlanarak yapılabiliyor. Ama g systemde bu işler mi. Çünkü g system normalde bunun için stereo kablo kullanıyor. Ben orda şüpelendim. Deneyen arkadaşlar var ise yardımcı olursanız sevinirim.

Onu tutçam işte ama jvm den vazgeçtim. Birkaç forumda sadece midi girişinden kontrol edilebildiği ile ilgili yazılar okudum. Laney ironheart a göz kırpıyorum şu an.

Selamlar g system ile çok fonksiyonlu şekilde hemen hemen her amfinin kanalı vs değiştirilebilyor. Hatta mark5 25 in clean kanalındaki crunch-clean geçişi bile yapılabiliyor(normalde kendi footswitchi ile yapılamıyor).

kayaus06, post: 1019573, member: 102165"]Amaaaan! Sakın 😀 Bende vardı, elimden çıkartabilmek için sahibindenin yarısına takas mesajı attım
Selamlar g system ile çok fonksiyonlu şekilde hemen hemen her amfinin kanalı vs değiştirilebilyor. Hatta mark5 25 in clean kanalındaki crunch-clean geçişi bile yapılabiliyor(normalde kendi footswitchi ile yapılamıyor).
Jvm410h nin manualinde okuduğum kadarıyla footswitch
girişinin sadece 6 switchli olan kendi ffootswitch tanıdığını ve desteklemeyen başka footswitchlerin etkisiolmayacağını ve görmezlikten gelineceğini yazmış. Ondan vazgeçtim.

Yani çok yönlü bir amfi değil. Clean çok kalitesiz. Reverb desen :s . Drive da da gain tam 12 deyken güzel sesler alıyordum. Bu fiyatlara kadar çıktıysan hocam daha güzel şeyler bulursun 😀 ben de Jack Thammarat kullanıyor diye aldım ama öyle yürümüyor malesef işler 🙂

Yani çok yönlü bir amfi değil. Clean çok kalitesiz. Reverb desen :s . Drive da da gain tam 12 deyken güzel sesler alıyordum. Bu fiyatlara kadar çıktıysan hocam daha güzel şeyler bulursun 😀 ben de Jack Thammarat kullanıyor diye aldım ama öyle yürümüyor malesef işler 🙂
Hadi yaw uyardığın için çok saol. Bu makina müzikte var bir tane acaba o seninki miydi?

Geri