Gece Sancısı (Benim en iyi işim)

Hocam elinize saglik. Nacizane ufak bir onerim olacakti. Evet senfonik metal olarak piano kullanimlari gayet iyi ama yayli eksikligi var biraz. Yani ben senfonik metal dinlerken yayli istiyorum belki bilemiyorum ama boyle sarkinin pik noktalarinda bam bam babam diye yaylilar olsa sanki bizi biraz daha senfoni havasina sokar diye dusunuyorum.

Hocam elinize saglik. Nacizane ufak bir onerim olacakti. Evet senfonik metal olarak piano kullanimlari gayet iyi ama yayli eksikligi var biraz. Yani ben senfonik metal dinlerken yayli istiyorum belki bilemiyorum ama boyle sarkinin pik noktalarinda bam bam babam diye yaylilar olsa sanki bizi biraz daha senfoni havasina sokar diye dusunuyorum.
Aslında olabilirdi. Ben de çok severim. Burada drum-gitar ikilisinin ana temasını ezdirmemek adına yayı dolgu olarak kullandım. Biraz Brass'ın arasında kaynattım. 03.10'da başlayan ana tema öncesi yay yazdım ama bu sefer de şarkı çok yükseldi. Vermek istediğim duygunun dışına çıktı. Gerçi burada kullandığım VST'nin de eksisi olabilir. Ama evet yay konusunda aynı bakıyoruz müziğe... Eleştiri için çok teşekkürler. Daha da dikkat edeceğim bundan sonra bu noktaya.

Geri