<--------metallizm demiş ki:hayır kasası explorer demek istedidm. ama onun kulandığı kasalar esp gitarda tam anlamıyla satılmıyo esp nin sattığı explorer lar da kıç tarafı dışa değil içe doğru.james in gitarı sadece james te var.
olay klavyenin kazuletliğinden falan değil, ağır ve hacimli gitarlar olduğundan ayakta solo atarken istediğin pozisyonda tutman/sıkıştırman/sabitlemen zor.cihancobek demiş ki:ilginç bir gitardır,şekli çığır açmış tam bir sahne-şov gitarıdır.Ben baya bi epiphone explorer kullandım ancak gibsonların daha kaliteli ve kullanışlı olacaklarına inanıyorum.keza eski megadeth lead gitaristlerinden Al Pitrelli şahane solo atardı bu gitarla konserlerde hiç zorlanmadan..Klavyesi istediği kadar kazulet olsun..Sonuçta iş solo atana bakıyor😀
secks demiş ki:peki avatarımdaki ne o zaman?metallizm demiş ki:hayır kasası explorer demek istedidm. ama onun kulandığı kasalar esp gitarda tam anlamıyla satılmıyo esp nin sattığı explorer lar da kıç tarafı dışa değil içe doğru.james in gitarı sadece james te var.