elimde squier strat hss model bır gıtar var tellerını 2 yıldır falan hıc degıstırmedım tel almak ıstıyorum ne alıcagım hakkında bılgım yok ve ekstradan evde degıstırebılır mıyım bılgısı olan yardımcı olabılır mı sımdıden tesekkur ederım.
kanka Allah affetsin çok güldüm 🤣Hollanda tren raylarini daha sık aralıklarla değiştiriyor kanka be 2 yıl nedir. Telleri, doğanın yok etmesini mi bekledin.
ılk defa degıstırıcem ama becerebılıcegımede ınanıyorum ekonomık olarak cok sorunum yok link atar mısın acaba telin?"Evde değiştirebilir miyim" bu soruyu sormasaydın direkt elixir al geç derdim, o bakımdan iki set tel al bir tanesi alabildiğin bilindik en ucuz tel seti olsun (d'addario, ernie ball falan) büyük ihtimalle 9-46 yada 9-42 vardır senin gitar üstünde, önce bunu tak, youtube'da bir sürü videolar var, 1-2 ay kullandıktan ve tel takmayı tam olarak öğrenince de bir dahaki değiştirmede elixir'i takarsın daha uzun süre götürür.
elixir teli alıp herhangı bır gıtar magazasına goturup versem takıp verırıler herhalde oyle yapıcagım gibi.
kaparsa kapsın beni ilgilendirmez xd bu arada bır kısıde 9-42 al dedı emın mıyız 9-42 olduguna yanlıs olsun ıstemıyorum 9-46da demıstınde sen az once.Elixir satıyorsa gıcık kapabilir ama 🙂 dükkanda daha pahalı çünkü 🙂
tamamdır cok tesekkur ederım yardımın ıcın ıyı gunler!Verdiğim link 9-42, dikkatli seçerek al, çok fark etmez, 10-11 almıyorsun sonuçta
Gitar çalmadan önce bi tetenoz aşısı falan ol. Elixir 10-46 tavsiye ederim. 9da olabilir.tellerını 2 yıldır falan hıc degıstırmedım
bırı 10-42 bırı 9-42 dıgerı 9-46 dıyor ne alcam ben xd.Gitar çalmadan önce bi tetenoz aşısı falan ol. Elixir 10-46 tavsiye ederim. 9da olabilir.
@Ozzfish hocam ne diyorsa onu al.bırı 10-42 bırı 9-42 dıgerı 9-46 dıyor ne alcam ben xd.