arkadaşlar, piyasada efektlerle ilgili yüzlerce alet var. prosesörler, analog pedallar, amfi modelleyicileri falan filan. sizce efekt gitarı yüceltir mi, standartlaştırır mı? açıkçası ben boss dist pedala -galiba mt-2- ve digitech rp 200 eönce 150-160 dolarlık bir gitar taktım sonra da japon ibanez S ama aynı ayarlarda aynı tonu aldım, iki gitardan çıkan sesler birbirinden farksızdı. ama direkt amfiye girince fark ortaya çıkıyor. açıkçası ben bu efekt işine olan merakımı, sempatimi kaybetmeye başladım. bu konuda ne düşünüyorsunuz?
gene de analog pedal dizicem bir kaç tane. boss olacak büyük ihtimal, bana ilk anda alınması gereken 5 pedal söylerseniz memnun olurum. bir de delay, chorus gibi ekstra efekt veren pedallar alıp da overdrive'ı amfiden alsam herhangi bir problem olur mu? footsw var çünkü, amfim valvestate 30, hastayım overdrive ' ına :roll: :roll:
gene de analog pedal dizicem bir kaç tane. boss olacak büyük ihtimal, bana ilk anda alınması gereken 5 pedal söylerseniz memnun olurum. bir de delay, chorus gibi ekstra efekt veren pedallar alıp da overdrive'ı amfiden alsam herhangi bir problem olur mu? footsw var çünkü, amfim valvestate 30, hastayım overdrive ' ına :roll: :roll: