Merhabalar, gitara yaklaşık 1 yıldır sahibim ama ders sınav vb çok fazla zaman ayırmadım. Son 2-3 aydır günde 2-3 saat elime alıp çalışıyorum, ancak bir şey çalamıyorum. Elime alıyorum parmak uçlarım sızlayıp dayanamayacağım yere kadar uğraşıyorum. Bir şey duyamıyorum bu sefer moralim sıfırlanıyor. Yani bakıyorum çevremde klasik gitarı alıp 2 akor basıp 2 ritimle insanlar bir şeyler üretiyor. Çevremde en son baktıgımda özel ders verece kimse yoktu. Şu an sizin yorumlarınıza göre tekrar bakacağım. En büyük derdim yol yordam bilmiyorum. Öncelikle nota veya armoni bilgim yok. Gitarı sadece "TAB" üzerinden çalıyorum. Aşağıya linklini bıraktığım kitabı da tamamen çalıştım egzersizlerini yaptım.
Yaklaşık 3 ay sadece yousician üzerinden ilerledim.
Şu anda seviyem orada 6, toplam 10 seviye.
Slide, hammer on pull of, bend tekniklerini öğrendim.
12.perdeye kadar yürüyüşler yapabiliyorum.
Bildiğim tüm akorlar: A, Am,Em,G,C,F, D,Dm,E5,A5,D5,E,D7,A7,
Kesinlikle ben bunları öğrendim gitar zaten bu kadar gitarı öğrenmeyi bitirdim gibi bir yaklaşımım yok zaten böyle bir düşüncem de yok. Mesela bildiğim şeyler bir şeyi çalamayacak kadar az şeyler mi ?. Sadece ben nasıl ilerlemeliyim ? Neler yapmalıyım ? Yousician artık bir şeyler öğretti ama o da tatmin etmiyor. Yani her şeyin temelini veriyor ama al kardeşim şunu çal bir şeyler duyacaksın demiyor. Artık şey moduna döndüm "ulan elime alıyorum o kadar uğraşıyorum bir şey ortaya koyamıyorum benden bu iş olmayacak"
Bir şeyler çalabiliyorum motivasyonuna erişmek istiyorum sadece. Bir kez konu açmıştım ancak pek yorum alamamıştım. Örnek olarak aşağıya koyduğum parçanın akorlarını biliyorum ancak bunu ben çalamıyorum. Yani bu akorları basıp telleri taramak değil çalmak bunu çok uzun zaman önce anladım ama bu işin nasıl olacağını anlamadım soracağım tek yerde burası zaten.
Elektro Gitar Metodu Kitap Bülent İşbilen & Burak Erdoğan Fiyatı
Elektro Gitar Metodu Kitap Bülent İşbilen & Burak Erdoğan en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da
www.mydukkan.com
Yaklaşık 3 ay sadece yousician üzerinden ilerledim.
Şu anda seviyem orada 6, toplam 10 seviye.
Slide, hammer on pull of, bend tekniklerini öğrendim.
12.perdeye kadar yürüyüşler yapabiliyorum.
Bildiğim tüm akorlar: A, Am,Em,G,C,F, D,Dm,E5,A5,D5,E,D7,A7,
Kesinlikle ben bunları öğrendim gitar zaten bu kadar gitarı öğrenmeyi bitirdim gibi bir yaklaşımım yok zaten böyle bir düşüncem de yok. Mesela bildiğim şeyler bir şeyi çalamayacak kadar az şeyler mi ?. Sadece ben nasıl ilerlemeliyim ? Neler yapmalıyım ? Yousician artık bir şeyler öğretti ama o da tatmin etmiyor. Yani her şeyin temelini veriyor ama al kardeşim şunu çal bir şeyler duyacaksın demiyor. Artık şey moduna döndüm "ulan elime alıyorum o kadar uğraşıyorum bir şey ortaya koyamıyorum benden bu iş olmayacak"
Bir şeyler çalabiliyorum motivasyonuna erişmek istiyorum sadece. Bir kez konu açmıştım ancak pek yorum alamamıştım. Örnek olarak aşağıya koyduğum parçanın akorlarını biliyorum ancak bunu ben çalamıyorum. Yani bu akorları basıp telleri taramak değil çalmak bunu çok uzun zaman önce anladım ama bu işin nasıl olacağını anlamadım soracağım tek yerde burası zaten.
Son düzenleme: