Merhabalar arkadaşlar ben gitarımı koyarken duvara dayıyordum teller yukarı gelecek şekilde fakat zararlı oldğunu öğrendim. Yakın zamanda staand da alamam. Nasıl bir çözüm önerirsiniz ?
Gitarını seviyor isen hardcase alman lazım. Ucuz yollu bir şeyler bulunabilir ikinci elden falan. Ben her türlü hardcase içinde tutarım gitarımı. Bunun misafir çocuğu var, ev ahalisinin çarpma riski var. Dış faktörler çık fazla. Ben annesi çarpıp heqdstock'u ayrılan gitar bilirim 🙂 o yüzden hardcase hayati önem taşır.Merhabalar arkadaşlar ben gitarımı koyarken duvara dayıyordum teller yukarı gelecek şekilde fakat zararlı oldğunu öğrendim. Yakın zamanda staand da alamam. Nasıl bir çözüm önerirsiniz ?
Abi tel parasına stand satılıyor. Bunu lüks bir harcama olarak görmeyin. Arabayı alıp stepneyi almamak gibi bişey bu. 20-25 TL'ye stand var. 20 TL'de çok diyorsanız açın youtube'u pvc borulardan nasıl yapılacağını anlatan sürüyle video var bakarak bi tane yapın. Oda olmadıysa sağda solda marangoz varsa tahtadan yaptırın ama bi şekilde enstrumanınızı koyacağınız bir yer olsun. Gitarın sapını kuvveti binen yükü falan boşverin, duvara yaslı şekilde duran gitar en küçük bir temasta veya en ufak bir sarsıntıda düşer. Yüzeye temas eden yerde çatlaklar boya dökümeleri ezilmeler olur vs. 20 TL vermiycem diye gitarınızdan olmayın.
20'ye nerede var? Hemen link link link!!
Piyano - Dijital Piyano - Gitar - Müzik Aletleri Sitesi - doremusic
Dorenin sitede stokta yok gözüküyor ama telefonla arayınca mağazarla irtibata geçip bulabiliyorlar...