Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam , yıllar önce abim yurt dışından fender telecoustic china almış fakat orijinal olup olmadığını bi türlü kestiremedik , modelinide tam bulamadık yardımcı olursanız sevinirim
Fender şirketine mail gönderdim onlarda onayladı , yurt dışı bazı ürünlerinde seri numarası çalışmıyormuş , sıklıkla yaşanan bir durummuş ama genede yorumunuz için minnettarım.
Fender şirketine mail gönderdim onlarda onayladı , yurt dışı bazı ürünlerinde seri numarası çalışmıyormuş , sıklıkla yaşanan bir durummuş ama genede yorumunuz için minnettarım.
gozukmedigi durumlarda, detayli bilgi isteyebilirsiniz size lookup pdfsi ve gerekli bilgileri gondereceklerdir, ayriyetten biraz daha ugrasarak talep olusturabilir ve sisteme ekletebilirsiniz.
Benim de elimde iki tane squier gecmisti, birinin evveliyatini sorgulayabiliyorken digeri sorgulanmiyordu. Ucuz gitardi, ucuza sattim gitti ama hala merak ederim orjinal miydi sahtemiydi. Squierin de sahtesi yapilir mi ayri konu.
gozukmedigi durumlarda, detayli bilgi isteyebilirsiniz size lookup pdfsi ve gerekli bilgileri gondereceklerdir, ayriyetten biraz daha ugrasarak talep olusturabilir ve sisteme ekletebilirsiniz.