GİTARIMI ÖZELLEŞTİRMEK İSTİYORUM

Nurrr

Nursah
Mor bir elektro gitarım var üzerine kirk hammet ouija gitarındaki deseni yaptırmak istiyorum boya veya sticker vs. nerelere başvurabilirim yapabilicek birileri veyatanıdığı varsa yönlendirebilirse çok mutlu olurum. Luthierler yapıyor mu ?​

ESP-LTD-KH-OUIJA-Kirk-Hammett-Limited-Edition-Purple-Sparkle-Elektro-Gitar_1.webp

Şaka bir yana boya ile astarı yüzünden pahalıya gelir, en mantıklısı görselin vektörel halini bulup altın rengi vinilden lazer kesim ile yaptırmak, tabii öncesinde görselin gitar kıvrımlarına oturtulması lazım. Biraz tasarımcı işi de var yani.

Ya da gene gitarın gövdesine göre şekillendirilip şeffaf vinil üzerine opak altın rengi boyayla çıktı alınarak tek parça yapıştırılabilirsiniz.

Son düzenleme:

Şaka bir yana boya ile astarı yüzünden pahalıya gelir, en mantıklısı görselin vektörel halini bulup altın rengi vinilden lazer kesim ile yaptırmak, tabii öncesinde görselin gitar kıvrımlarına oturtulması lazım. Biraz tasarımcı işi de var yani.

Ya da gene gitarın gövdesine göre şekillendirilip şeffaf vinil üzerine opak altın rengi boyayla çıktı alınarak tek parça yapıştırılabilirsiniz.
işte bunları kendim yapabilecek kapasitede değilim, masrafı ve fiyatı önemli değil ama yapabilicek birilerini arıyorum

işte bunları kendim yapabilecek kapasitede değilim, masrafı ve fiyatı önemli değil ama yapabilicek birilerini arıyorum

masrafı ve fiyatı önemli değilse direkt bunu alın hazırı var ve sizin kendi gitarınızdan 6-7 gömlek üstün gitar ilerde değişmenizede gerek kalmaz ömürlük kullanırsınız

Geri