İlla tatmıştır hocam, gitarın yaşı yirmiden fazla 😀. Dediğiniz gibi .09 takmayı düşünüyorum.Al .09'u veya .10'u yapıştır kardeşim. Bir şey olmaz. Her gitar bir gün truss rod ayarını tadacaktır, çekinme.
Ne yazık ki kullanma kılavuzu yok, olsa bile gitarın stok tellerle durmasının imkanı yok gitarın tel numarası bu zamana kadar değişmiş olabilir. Yine de teşekkürler sayende Washburn'ün kataloglarından gitar hakkında yeni şeyler öğrendim ☺.(Gitar Washburn Maverick Series Bantam Bt-4Q Lh)Gitarın marka modeli nedir içindeki kullanma klavuzundada özellikleri yazar bendeki jackson ve fenderin kutusunda çıkan kağıtta yazıyor mesela yada sitesinden bakabilirsib
Hocam gitarıb tel kalınlığını kumpas denen cihazla ölçebilirisnMerhabalar, yeni bir gitar aldım ancak bu ilk elektro gitarım ve telini değiştirmek zorundayım. Sap ayarı zımbırtısından dolayı aynı numara tel almayı düşünüyorum peki numarasını nasıl öğrenebilirim?(Mikrometre cihazım yok.)
@agackakan hocam şu yorumlarınıza bayılıyorum ya, ben güldüm Allah da sizi güldürsün 🙂.Al .09'u veya .10'u yapıştır kardeşim. Bir şey olmaz. Her gitar bir gün truss rod ayarını tadacaktır, çekinme.
Sağ ol, güldürsün valla 🙂@agackakan hocam şu yorumlarınıza bayılıyorum ya, ben güldüm Allah da sizi güldürsün 🙂.