tesekkurler,
2-3 ayimi aldi yaklasik... en zevklisi saat farkindan dolayi sabah 5'lerde biten acik arttirmalarin pesinde kosmakti
🙂, gece kalkip acik arttirmanin son saniyesinde arttirip geri yatardim. aldigim kadar bir de arttirmada kaybettiklerim oldu boyle
🙂... bir de her parcayi kendi istedigim gibi secmek guzeldi, custom dedikleri bu olsa gerek
🙂...
risk acisinda, heryerden alisveris yapmadim guvenilir yerlerden yaptim yalnizca. onun icin tek risk yoldu. o da en ciddi ve buyuk risk olarak sap icindi... govdeyi TRrock'dan birisinden aldim, o da ebay'den almis, boylece gumruk&yol riskini yasamamis oldum onda...
digerleri hep kucuk seyler,
tremolo, burgular, vidalar, manyetikler, devre kablosu
🙂, ve tabi potlar... acemilikten 3 potu da no-load secmisim. meger ses icin olmazmis, DrB ve Cemal ustalar sagolsunlar ogrendik niye olmadigini. onu da normal pot ile degistirince tam oldu...
bir karton kutum var, parcalar onun icinde zamanla birikti, en son onlari alip birlestirmenin zevkini anlatamam. ortaya bir gitar cikinca inanilmaz birsey oldu.
simdi bebegim gibi geliyor, satabilecegimi sanmiyorum onu...
🙂... umarim mecbur kalmam.
bunun bir ust derece zevki herhalde, tahtasini da kendim yaptigim zaman olur, ama o zor is. sap ozellikle, imkansiz gibi... onun icin simdilik bu kadardan zevk almaya calisiyorum...
normalde bu ebay alisveris taktikleri/parca secme/yol/gumruk/ ve birlestirme tecrubelerimi paylasmak istiyorum, ama bildik forumlarda buna cok uygun basliklar yok. onun icin kaldi oyle...
(site tamamen amator amacli oldugu icin reklama girmeyecektir diye umuyorum) bu
www.fenderim.net 'i biraz insanlarin gitarlariyla zenginlestirdikten sonra ve arkadaki veri tabani kodlamasini bitirdikten sonra oyle sayfalar acmayi dusunuyorum. ama yeterince kalabalik olmasi lazim, en azindan 20-30 gitar biriksin istiyorum veri tabaninda... hep soruyorlar, ona da cevap vereyim, sitede bir forum acmayi dusunmuyorum... onun icin burada rahat rahat yazabilirim
🙂
madem konusu acildi belirteyim:
site tamamen amator ve ticari bir yonu yok, reklam bile yok, henuz ihtiyac duymadim... fender'i olan herkesi beklerim, gitar ve parcalarinizi veri tabanina kaydedebilirsiniz... tek sart gitarin fender olmasi...
🙂
ve hazir DrB usta buradayken soyleyeyim: fikir onun sitesinden dogdu... once yalnizca kendi gitarimi gosterecegim sabit / statik bir web sayfasi yapacaktim, yazi ve 1-2 resim falan... sonra DrB'nin sayfasinda gitarlari gorunce, bir tabloda bunlar dinamik mi hazirlanmis acaba deyip fikri gelistirmeye baslattim
🙂... sonra gelise gelise ortaya bu cikti
🙂...
DrB usta, sizler de eklerseniz cok mutlu olurum... gitarlar ve/veya uzerindeki ek parcalar vs.
selamlar,