gitarın markası için değil sadece manyetiği için alıyorum. Doğru mu yapıyorum?

Çok standart bir başlık oldu ama kusura bakmayın.
Bugün malum kırmızı sitede gezinirken karşıma bir ilan çıktı. Lespaul kasa bir gitar, üstünde seymour duncan ve Entwistle X3(30€) manyetikleri var. Duncanın hangi modeli olduğunu bilmiyorum. Gitarın sıkıntısı switchi kırıkmış. Ses çıkıyor mu bilmiyorum ama çıkıyorsa almayı düşünüyorum. Ağacı da fena durmuyor şahsen. Sizce alınır mı? (3 haneli bir rakama alacağım)
0940EFA1-A21C-41D9-A666-C65D53789793.webp

Sapının fotoğrafını ekleyemedim ama bir garip. Kesilmiş gibi. Ben şahsen alınacağını düşünüyorum ama fikirlerinizi de duymak isterim.

Ben olsam açıkçası gitarın ağacına ve o anki kondisyonuna para verirdim. Manyetik, köprü, burgu gibi aksamları modifiye edilebilir ama ağacı modifiye olmaz. Bununla beraber sapta çatlak kırık olmaması benim için önemli.

Seymour Duncan değil Duncan Designed gibi gözüküyor. Ancak her şeye rağmen 3 haneli bir fiyata şu an tel takılıp çalınabilecek bir şey almak çok zor.

100-400-TL aralığında verecekse al.

Ciddi bakım ve tadilata ihtiyacı olduğu çok net görünüyor resimden de.

1- Switch değişecek.
2- Sap ve gövde komple temizlenip cilalanacak
3- Manyetik bağlantılarında sorun varsa yenilenecek. v.s. v.s.

Ama sapa bakınca resmen kir katmanı 1 cm olmuş. Fretler nasıldır kim bilir.

Ayrıca manyetik Seymour Duncan değil. Duncan desing türkçe meali ise Seymour Duncan firmasının izni ve lisansı ile X bir firmanın ürettiği manyetik demek. Saatli bomba gibi düşün. Elinde patlayadabilir çok iyi sonuçta alınabilir.

Manyetik seymour duncan değil, duncan designed olan uzak doğu üretimi bir manyetik. Kötü değildir ama satsan çok para etmez. Ayrıca köprü manyetiğini sapa takmışlar. Sesi nasıldır bilemem tabi, tercih meselesi.

Geri