Arkadaşlar resimde gördüğünüz siyah gitarı diğer resimdeki gibi kırmızı yapmak istiyorum. Bi arkadaşımda bu gitar varmış denedim ve hayran kaldım fakat rengin kesinlikle fotoğraftaki gibi candy red olmasını istiyorum. Gitarı yaklaşık 2 hafta sonra alıcam ve aldıktan 1 ay sonra rengi değiştirmek istiyorum.İki gitarda tamamen aynı sadece rengi farklı. Kırmızı renkli modeli custom shop olarak fabrika yapmış hiç bir yerde satılmıyor. Şimdi sorularım şunlar
1 : Gitarın tonunu etkiler mi ?
2 : Gitarın ağacına her hangi bir zarar verir mi ?
3 : Luthiere fotoğrafı göstersem ve rengi söylesem aynısını yapabilir mi yoksa estekli kadınlar gibi mi durur ?
4 : Aşağı yukarı ne kadar fiyat isterler ?
5 : İstanbulda bu işi gerçekten güzel bir şekilde yapabilecek bir luthier var mı ?
Arkadaşlar lütfen '' Bunla uğraşacağına git ikinci el scheter al veya jackson al'' gibi şeyler söylemeyin çünkü kararım kesin bu gitarı alıcağım. Şimdiden teşekkürler

1 : Gitarın tonunu etkiler mi ?
2 : Gitarın ağacına her hangi bir zarar verir mi ?
3 : Luthiere fotoğrafı göstersem ve rengi söylesem aynısını yapabilir mi yoksa estekli kadınlar gibi mi durur ?
4 : Aşağı yukarı ne kadar fiyat isterler ?
5 : İstanbulda bu işi gerçekten güzel bir şekilde yapabilecek bir luthier var mı ?
Arkadaşlar lütfen '' Bunla uğraşacağına git ikinci el scheter al veya jackson al'' gibi şeyler söylemeyin çünkü kararım kesin bu gitarı alıcağım. Şimdiden teşekkürler