Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar selam! Yakın zamanda Gotoh manyetikleri Türkiye’ye geldi. Diğer ürünleri gerçekten sağlam ama manyetikleri bana çok ucuz geldi, o yüzden kalitesinden şüphe ettim. Aranızda deneyimleyen var mı?
Pahalı olsa bu sefer de seymour, dimarzio vs varken bu para gotoh a mı verilir denilirdi napsın adamlar 😅 ben deneyimlemedim ama evet japonlar manyetik konusunda bi üne sahip olmasalar da ben kötü olacağını düşünmüyorum
Pahalı olsa bu sefer de seymour, dimarzio vs varken bu para gotoh a mı verilir denilirdi napsın adamlar 😅 ben deneyimlemedim ama evet japonlar manyetik konusunda bi üne sahip olmasalar da ben kötü olacağını düşünmüyorum
Valla hocam bilemedim. Gotoh iyi bir üretici fakat manyetik için nasıl bi işçilikleri var hiçbir fikrim yok. 3 gün önce bridge manyetimi diMarzio yaptım. Bu evredeyken gotoh sorgulaması yapasım geldi.
Valla hocam bilemedim. Gotoh iyi bir üretici fakat manyetik için nasıl bi işçilikleri var hiçbir fikrim yok. 3 gün önce bridge manyetimi diMarzio yaptım. Bu evredeyken gotoh sorgulaması yapasım geldi.
Bildiğim kadarıyla eskiden beri çoğu japon gitarların manyetiklerini üreten firma gotoh. Daha sonra markalar üzerlerine kendi markalarını basmışlar. Ibanezin o eski prestigelerdeki ibz v7 v8 ibareli manyetikler de gotoh üretimiyse eğer ibanezin meşhur olduğu dönemler bunlar. 🙂