17 yaşındayım okul sonrası haftasonları kafa dağıtmak için stüdyoda takılmak için bi grup kurmak istedim rock metal çalarız pentagram şebnem ferah gibi yabancı da olur.
Merhaba, Megadeth sever misiniz? Ve aynı zamanda gitarda seviyeniz nasıl? Megadeth tarzı albüm çıkarma odaklı grupta yer almak ister misin?17 yaşındayım okul sonrası haftasonları kafa dağıtmak için stüdyoda takılmak için bi grup kurmak istedim rock metal çalarız pentagram şebnem ferah gibi yabancı da olur.
Selam dostum ben de 17 yaşındayım vokal, gitar + biraz olsun prodüksyondan anlıyorum iletişime geçmek için instagramdan yazabilirsin.17 yaşındayım okul sonrası haftasonları kafa dağıtmak için stüdyoda takılmak için bi grup kurmak istedim rock metal çalarız pentagram şebnem ferah gibi yabancı da olur.
Hocam bas ve elektro çalıyorum hafta sonları katılabilirim size uygunsa17 yaşındayım okul sonrası haftasonları kafa dağıtmak için stüdyoda takılmak için bi grup kurmak istedim rock metal çalarız pentagram şebnem ferah gibi yabancı da olur.
Eğer hala bir grubunuz yoksa ve düşünürseniz ulaşabilir misinizHocam bas ve elektro çalıyorum hafta sonları katılabilirim size uygunsa
Merhaba 18 yaşındayım 5 senedir vokalim. Anadolu rock, opera ve senfonik metal tarzında söylüyorum. Eğer iletişime geçmek isterseniz ıg belpharonii buradan konuşabiliriz ^^17 yaşındayım okul sonrası haftasonları kafa dağıtmak için stüdyoda takılmak için bi grup kurmak istedim rock metal çalarız pentagram şebnem ferah gibi yabancı da olur.