Peki ne kadar sürer yaklaşık bir ay sonra Ankara gideceğim fakat maksimum 3 saatim var.Ankara'da tesviye 1500- çelik fret 5000-6000
Bir haftadan önce verebilecek luthier zannetmiyorum olsun.Peki ne kadar sürer yaklaşık bir ay sonra Ankara gideceğim fakat maksimum 3 saatim var.
Eğer 2025 yılı güncel fiyatsa çok iyiymiş. Ben mayıs ayında 3200'e yaptırdım tesviyeyi. Fret değişimi takılacak frete ve gitara göre minimum 6'dan kapı açıyor.Ankara'da tesviye 1500- çelik fret 5000-6000
Mapple sap ise 3 saate anca söker 🙂 gitarı bırakırsın sonra sana kargolar veya geldiğinde alırsın.Peki ne kadar sürer yaklaşık bir ay sonra Ankara gideceğim fakat maksimum 3 saatim var.
Neck through sap kullananlar napsın 😊Fret değişimi için de 10k istemezler herhalde, 10 fretlere vereceğime 15e yeni sap alırım zaten. Hatta ikinci elde düşerse 8 10a Fender sap bulunur.
Ortalama strat için konuştum abi yoksa sadece neckthru değil japon prestij sap da fret yüzünden kaldırıp atılmaz :dNeck through sap kullananlar napsın 😊
Evet şu anda çelik fret çakımı işçilik ile beraber 10K civarında çoğu yerde.Fret değişimi için de 10k istemezler herhalde, 10 fretlere vereceğime 15e yeni sap alırım zaten. Hatta ikinci elde düşerse 8 10a Fender sap bulunur.
Üst segment gitarlar için değer ama onun haricinde orta seviye gitarlara dahi yaptirmam çok fiyatmis.Evet şu anda çelik fret çakımı işçilik ile beraber 10K civarında çoğu yerde.
Evet abi tutup 20-50K' lık gitara ben de yaptırmam. 100-150K arasındakilerde de zaten var. Geriye 50-100K kalıyor. 🙂 Çok seviyorsam gitarı satmalık değil ise yaparım o ayrı.Üst segment gitarlar için değer ama onun haricinde orta seviye gitarlara dahi yaptirmam çok fiyatmis.
Tesviye 2000tl KadıköydeMerhabalar. Son zamanlarda Tesviye veya Fret değişimi yapanlar var ise; Fiyatlar nasıl acaba paylaşabilirmisiniz ?